Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimele 2 zile in care poti aplica la Top Talents Romania

0

5 companii multinationale au planuri de recrutare pentru cei mai buni 250 de tineri din Romania.

Editia cu numarul 8 Top Talents Romania va avea loc anul acesta in perioada 14-15 mai la Hotel Caro din Bucuresti. Cel mai important eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania isi propune sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 250 de tineri, oferindu-le sesiuni de dezvoltare profesionala si oportunitati de cariera. Studenti in ani terminali de facultate, masteranzi, doctoranzi si proaspat absolventi cu rezultate academice remarcabile, implicare in activitati extracurriculare sau experienta internationala se pot inscrie gratuit pana pe 29 aprilie, pe site-ul www.hipo.ro, la sectiunea Top Talents Romania.

ttr2

5 companii multinationale, lideri in industria lor, care investesc in dezvoltarea tinerilor cu potential vor fi prezente la editia din 2015 Top Talents Romania: BRD – Groupe Société Générale, Philips, Vodafone România,  L’Oréal România si Unilever. Angajatorii prezenti au anuntat o serie de oportunitati de cariera pentru cei 250 de finalisti Top Talents Romania. Printre acestea sunt:

  • Vodafone Management Trainee – Discover

  • Vodafone Discover Program in Technology

  • Philips Commercial Trainee Program

  • Unilever Future Leaders Program – Marketing & Sales

  • Unilever Summer Internship in Marketing, Sales & Finance

  • Internship Program – L’Oréal Romania

  • Trainee@ BRD

In acest an, Top Talents Romania va avea loc in perioada 14 – 15 mai la Hotel Caro din Bucuresti si va cuprinde conferinte pe teme de leadership si dezvoltare, studii de caz, workshop-uri, zone de interactiune cu angajatorii, oportunitati de cariera precum: programe de internship, trainee si management trainee.

Agenda evenimentului Top Talents Romania este structurata astfel incat sa ofere o experienta solida de invatare si socializare celor 250 de finalisti. Vor fi conferinte sustinute de leaderi din companii multinationale, zone de interactiune precum Networking Career Corners, sesiuni de teambuilding, studii de caz, workshop-uri ale companiilor partenere. In ceea ce priveste speakerii evenimentului, vor fi prezenti in cadrul editiei din acest an Top Talents Romania 2015: Carissa Bub, Executive Coach din Marea Britanie care vine special pentru a discuta despre Yourself Discovery Journey, Robin van Rozen, General Manager Philips, South East Europe;  Gilles Antoine – Country General Manager L’Oréal Romania; Jarek Malinowski – Director General Unilever South Central Europe; Ana Alexe – Director, Customer Operations Vodafone Romania si reprezentantii companiilor participante de la care pot afla informatii utile despre oportunitatile de cariera deschise, procesul de selectie, modul in care poate evolua cariera lor.

Inscrierea la Top Talents Romania este gratuita si se realizeaza pe www.hipo.ro, la sectiunea Top Talents Romania, pana pe 29 aprilie. Dupa aceasta etapa, aplicantii trec printr-un proces de selectie si evaluare, iar in  functie de punctajul obtinut, cei mai buni 1000 de tineri intra in a doua etapa de selectie care consta in aplicarea unor teste care evalueaza abilitatile numerice si logice. In final, cei mai buni 250 de candidati sunt invitati la Top Talents Romania, pe 14 – 15 mai.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate la: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/toptalentsromania

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentilor si masteranzilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 850 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.