Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultimatum, ultima diurnă din an

0

7 decembrie 2013, Ultimatum: ultima diurnă din an o facem acasă în mansarda din Traian 107. Așa că e musai să vii și nu oricum: cu bucate picante, jeleuri sau acadele, cu un prieten care n-a mai fost niciodată la noi și la spartul târgului puteți să ne lăsați câte un plocon de 20 lei. Te ameninț însă – dacă nu vii, să nu ne scrii la noi@incubator107.com. Și invers.

Am zis că dacă e ultima diurnă, să fie magică așa că am adunat vrăjitori, culinari, făuritori, mișcători și descoperitori care să-ți povestească despre o lume în care râsul ne vindecă, casele sunt făcute din turtă dulce și le mâncăm din străchini făcute chiar de noi din lut, o lume în care tango-ul, jocul și lumina sunt un fel de-a fi.

Avem și coregrafii de grup, concursuri și un spectacol de improvizație cu Backstage Boys. Avem adunată comunitatea noastră, oameni dragi și oameni noi și vrem să ne adunăm unii în alții ca să cântăm la mulți ani și să ne punem dorințe pentru anul 2014.

Când eram mici oare cum credeam că va fi lumea în 2014?

WEB Ultimatum

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.