Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima săptămână în care te poţi înscrie la Top Talents Romania

0

Pana pe 29 aprilie pe www.toptalents.ro  tineri cu rezultate academice remarcabile, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti sau persoane cu experienta internationala sunt asteptate sa se inscrie la cea de-a sasea editie a proiectului Top Talents Romania (23-24 mai 2013, Hotel Caro, Bucuresti)

In urma evaluarii aplicarilor, tinerii selectati vor fi invitati in finala evenimentului unde timp de 2 zile (23-24 mai 2013) vor interactiona cu reprezentantii companiilor partenere si vor putea aplica pentru pozitiile deschise:

  • BRD – Groupe Société Générale – trainee in departamente ca: Piete Financiare, Resurse Umane, Juridic, Comunicare, Operatiuni Bancare Carduri, Back Office Bancar,
  • Coca Cola HBC Romania – management trainee in: Marketing, Financiar, Key Accounts, Planning, Quality Assurance, Sales, Logistics, Production;
  • JTI Romania – pozitii de internship pe: Accounting, Marketing, Recruitment, Sales, Key Account, Trends Analyst, CRM Analyst, Application Development, Data Reporting Analyst, Promotional Materials Development, Continous Improvement, EHS;
  • Colgate-Palmolive (Romania) – internship in departamentele: Marketing si Sales, Financiar si Logistica.
  • L’Oréal Romania – programul de pepiniera in Marketing sau Comercial.

 

Pe langa cele de mai sus, o alta companie multinationala, Kraft Foods Romania parte a Mondelēz International  va prezenta oportunitati pentru tineri cu potential.

Majoritatea oportunitatilor de cariera oferite finalistilor Top Talents sunt in cadrul programelor de internship sau management trainee deschise de companiile prezente. Conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions in perioada februarie – martie cu privire la programele de internship & trainee oferite studentilor, masteranzilor dar si proaspat absolventilor, 93% dintre companii au raspuns ca obiectivul unui astfel de program este de a selecta cei mai buni candidati juniori pentru a-i forma si pastra in companie.

_DSC0632 (3)

Diferenta intre cele doua programe este data de faptul ca internshipul este cea mai intalnita forma de program pentru studenti, masteranzi şi absolventi. Este o metoda flexibila de a angaja tineri talentati, iar in functie de resursele si marimea companiei, programul de lucru poate fi poate part time sau full time, pentru o perioada de 2 – 6 luni. In schimb un program de management trainee este mult mai complex. Se adreseaza absolventilor de maxim 2 ani si in general respecta regulile unui job normal, in plus, perioada de lucru este foarte mare – se poate ajunge si la 2 ani, iar in acest timp trainee-ul poate schimba departamantele (cross-functional) sau poate lucra pe numeroase proiecte ale organizatiei. Pentru ambele tipuri de proiecte procesul de selectie este unul complex, iar participarea la evenimentul Top Talents poate fi considerata o prima etapa in recrutarea celor mai potriviti tineri.

In plus fata de programele de internship si trainee pentru care tinerii pot aplica, participarea la Top Talents le ofera sansa sa:

–          se implice in studiul de caz “Mina de aur pierduta a olandezului” sustinuta de Achieve Global. Mina de aur pierduta a olandezului reprezinta o simulare a activitatii profesionale, unde concepte precum planificare, obiective, management de resurse, decizii sunt ingrediente esentiale ale performantei.

–          participe la conferinta “The need for future leadership” sustinuta de invitatul international Sven Junghagen – Profesor in Management Strategic si fost VicePresedinte al International Affairs, Copenhagen Business School;

Mai multe informatii despre agenda si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe www.hipo.ro/toptalents.ro  Participarea la Top Talents este gratuita.

Evenimentul Top Talents Romania este sustinut de partenerii media: Cariere, TV City, 9am, Balaur.ro, Wall-street, HotNews, Business24, Comunicatedepresa.ro, IQads, Metropotam, RegieLive, Educativa, Portal HR, Studentul.info, Start UB, Studentie, Ziare.com, Calendar evenimente, Evenimentele zilei.ro, IQool, Romania Pozitiva, Studentii.net, Vinsieu, Edu-news.ro si BestResource.

 

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.