Ultima saptamana de inscrieri la Creative Fitness Studio

0

Sandra isi face bagajele si vine special de la Hub Viena sa te antreneze impreuna cu Vlad care, intre timp, isi face incalzirea cu programele noastre customizate pentru companii.

Echipa FFFF arde butoanele ca pe calorii, sa fie totul pus la punct pentru cand incepem, iar pisica Elena isi ia in serios rolul de talisman si toarce prin toate colturile mansardei din Brezoianu 4, unde ne vom antrena.

Ce ai tu de facut este sa iei decizia de a-ti schimba perspectiva din care privesti problemele si sa vrei sa inveti tehnici prin care sa le poti da cu usurinta un nou twist, de fiecare data cand vei avea nevoie.

Daca de obicei nu e chiar placut sa iti aduci problemele cu tine la o intalnire, noi chiar te rugam sa te gandesti la o situatie in care te-ai blocat si sa vii cu ea la noi. Abia asteptam sadezvoltam impreuna un plan de solutii pe care sa le poti implementa imediat ce pleci de aici.

La aceasta prima editie Creative Fitness Studio (din cele doua de anul acesta) ne intalnim pe 13, 15, 16 si 18 martie.

Ca sa putem acorda atentia necesara fiecarui tip de problema/situatie cu care vin participantii, locurile sunt limitate. Profita de acest reminder si intra mai jos sa te inscrii acum.

Te asteptam, nerabdatori sa incepem o noua sesiune de antrenare a muschiului creativ.

Detalii aici

sylvia

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează