Ultima saptamana de inscrieri la Creative Fitness Studio

0

Sandra isi face bagajele si vine special de la Hub Viena sa te antreneze impreuna cu Vlad care, intre timp, isi face incalzirea cu programele noastre customizate pentru companii.

Echipa FFFF arde butoanele ca pe calorii, sa fie totul pus la punct pentru cand incepem, iar pisica Elena isi ia in serios rolul de talisman si toarce prin toate colturile mansardei din Brezoianu 4, unde ne vom antrena.

Ce ai tu de facut este sa iei decizia de a-ti schimba perspectiva din care privesti problemele si sa vrei sa inveti tehnici prin care sa le poti da cu usurinta un nou twist, de fiecare data cand vei avea nevoie.

Daca de obicei nu e chiar placut sa iti aduci problemele cu tine la o intalnire, noi chiar te rugam sa te gandesti la o situatie in care te-ai blocat si sa vii cu ea la noi. Abia asteptam sadezvoltam impreuna un plan de solutii pe care sa le poti implementa imediat ce pleci de aici.

La aceasta prima editie Creative Fitness Studio (din cele doua de anul acesta) ne intalnim pe 13, 15, 16 si 18 martie.

Ca sa putem acorda atentia necesara fiecarui tip de problema/situatie cu care vin participantii, locurile sunt limitate. Profita de acest reminder si intra mai jos sa te inscrii acum.

Te asteptam, nerabdatori sa incepem o noua sesiune de antrenare a muschiului creativ.

Detalii aici

sylvia

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează