Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima saptamana de inscriere – Experimenteaza FERICIREA! 16 iunie, Bucuresti

0

Prima editie a evenimentul dedicat descoperirii si aducerii constiente a sentimentului de fericire in viata oamenilor, isi deschide portile saptamana asta, pe 16 iunie la Orange concept store Bucuresti.

 

Evenimentul este completat de participarea lui Adrian Soare, marketer, trainer si speaker motivational care a creat unul dintre cele mai de succes bloguri de dezvoltare personala din Romania, (www.succesdublu.ro ). A tinut in ultimii doi ani peste 150 de traininguri pe teme ca Motivatie, Time-Management, Stabilirea Scopurilor, Gasirea Vocatiei, Limbajul Trupului, Public Speaking. La Experimenteaza FERICIREA!este invitat in pannel unde va impartasi secretul fericirii lui, cum a descoperit-o, cum arata sau cum isi gaseste resurse de a fi fericit in fiecare zi.

Evenimentul Experimenteaza FERICIREA! este structuratin 5 sesiuni:

1. PANNELPovesti despre FERICIRE ( in cadrul acestei sesiuni se vor expune povesti inspirationale despre fericire, despre schimbari personale, despre momente marcante care duc catre directii si perspective noi, despre trairea constienta sau bucuria si emotia fiecarei zile: cu Adrian Soare, Gigi Ghinea, Liviu Plesoianu, Andreea Voroneanu, Andrei Rosu).

2. FUNSHOPViata ca un dans: JOCUL ( muzica, dansul si jocul vor ajuta participantii sa-si asculte vocea sufletului care ii conduce prin viata, vor crea conexiuni si vor da forma sentimenului de fericire:  cu Andreea Voroneanu, Cristina Lilienfield si Irina Negrila).

3. WORKSHOPLIFE-BREAK: 21 de zile pana la… Fericire. FERICIREA ta! ( workshop care aduce in prim-plan pasiuni din trecut si vine cu provocarea de a descoperi fericirea in 21 de zile. Scopul programului este ca participantii sa descopere cine sunt, ce-si doresc sau cum se pot armoniza cu dorintele lor pentru a cunoaste fericirea: cu Liviu Plesoianu).

4. Vison BoardTu cum iti vezi FERICIREA?(atelier creativ prin care participantii vor identifica ce-si doresc in viata lor, cum se exprime visele lor in imagini sau ce cuvinte ii inspira sa mearga mai departe. Fiecare isi va crea propriul Vision Board. Cu fiecare culoare sau cuvant, visele participantilor li se vor dezvalui in toata frumusetea lor si ii vor chema cu putere sa le dea viata. Vor capata claritate despre obiectivele lor si despre viziunea asupra vietii si asupra fericirii: cu Andreea Voroneanu).

5. FILMHAPPY Movie ( documentar de lung metraj, “HAPPY Movie”, prezinta o calatorie pe 5 continente in cautarea secretului fericirii. Filmul studiaza fericirea si cauzele ei, prezentand punctele de vedere ale oamenilor din diferite clase sociale si nivele de educatie: de la neurologi si experti in dezvoltare personala pana la simpli oameni fericiti. Abordeaza multe dintre problemele fundamentale cu care ne confruntam in societatea de azi: cum putem echilibra nevoia de bani, faima si statut social cu necesitatile noastre de relatii puternice, de sanatate si implinirea personala? cu Malina Iordache).

Ne-au scris multe persoane incantate de eveniment si am descoperit la toti entuziasmul si dorinta de redescoperire si dezvoltare personala. Impreuna cu invitatii evenimentului am creat acest proiect cu scopul de a aduce mai multa energie in viata oamenilor, vrem sa-i facem dornici sa-si identifice pasiunile care sa le ofere increderea, enstuziasmul si libertatea de a fi ei insasi. 

Participantii vor simti acest eveniment ca un dar si credem ca vor da nastere mai departe la proiecte foarte frumoase. Este si normal, atunci cand primesti ceva care te incanta si-ti creaza o mare bucurie, vrei sa oferi si altora posibilitatea de a simti sentimentul minunat pe care-l traiesti! spune Oana Badea, fondator Excelez.

Detalii despre achizitionarea ultimelor bilete se gasesc pe site-ul evenimentul, www.excelez.ro

Experimenteaza FERICIREA!, 16 iunie, Orange concept store, Bucuresti.

 

 

 

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.