Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ULTIMA ȘANSĂ – Prinde ultimele locuri libere la startul Băneasa Race – Autumn Edition. Înscrie-te acum!

0

Ne mai despart doar două săptămâni de startul celei mai importante curse de trail a toamnei. Grila de start este aproape plină, mai avem doar căteva locuri libere și te invităm să te înscrii chiar acum, pentru a prinde cursa!

Rezervă-ți și tu, în calendar, data de 23 septembrie pentru Băneasa Race – Autumn Edition, fie că vrei să alergi la semimaraton, fie că optezi pentru cursa de 10,5 kilometri. Te așteptăm și pe tine alături de noi. Înscrie-te în competiție, la http://baneasarace.ro/inscriere/.

Si de data aceasta, ne-am propus sa va surprindem cu experiente frumoase si multe surprize placute!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.