Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima nocturnă de dragoste, întâia nocturnă de război

0

incubator107 vă provoacă la VERSUS, battle of the sexes pe 7 februarie, de la 20.00, @ Connect Hub (Dacia 99). Masculin sau feminin, vă înrolaţi aidoma la noi@incubator107.com. Chiar dacă la plăcinte mergeţi înainte, iar la război înapoi, aduceţi de-ale gurii şi aveţi grijă să donaţi 20 lei împotriva discriminării între sexe.

1525392_870928149594026_4895514485948304662_n

Gata! Ne punem pe jucat flori, fete și băieţi, în timp ce pozăm în colţul fotografic bătăios, la Cutia cu poze. Încă de la început ne împărțim pe tabere pentru a lovi cu arta schimbării. Continuăm în forță: la luna plină facem ritualuri de dezlegare și blestem. Ne deghizăm în Romeo şi Julieta pe o scenă de psihodramă, în timp ce pictăm replici tăioase pe apă. Ne tachinăm și ne confruntăm într-o coregrafie de grup Boys VERSUS Girls.

Lăsăm misoginismul la o parte şi ţinem o dezbatere pe tema Seductive powers of good manners, ca mai apoi să ne întrecem în călătorii spirituale. Competiția este aprigă și pune în joc potențialul conflictelor. Nicio armă nu este interzisă așa că ne ascuțim secretele unghiilor frumoase. Fie că e vorba de o căsătorie sau divorțuri publice, cele două tabere află cum stă treaba cu event planning–ul, fără să uite de experimentele morale necesare.

Facem loc profesioniștilor pentru un Duel de improvizaţie lele versus Backstage Boys.

Urmează un ropot de tobe africane, ca să descărcăm toată tensiunea adunată. Adjudecat! La final dăm băieţi şi fete la licitaţie! Să fie astfel ultima nocturnă de dragoste și întâia nocturnă de război!

Program Versus

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.