Ultima lună de vară, întâia lună de porțelan / cursuri de pictură pe porțelan

0

Ultima lună de vară, întâia lună de porțelan, la PrioriTea

Cursuri de pictură pe porțelan cu Cristina Ciobanu

Starea de bine și crearea de frumos se îmbină, în august, iar poveștile prind culoare și imaginația preia controlul la primele cursuri de pictură pe porțelan cu Cristina Ciobanu, organizate la PrioriTea.

În cadrul cursurilor găzduite de PrioriTea, Cristina Ciobanu își folosește talentul și răbdarea pentru a-i îndruma pe pasionații de artă ambientală şi decorativă în conceperea de obiecte delicate, preţioase, şi, mai ales, autentice.

Spiritele creative care îşi doresc să se desprindă de cotidian îşi vor găsi locul într-o casă cu pereţi înalţi şi grădină parfumată, unde vor învăţa despre porţelan, despre pictura înainte şi după glazurarea ceramicii, pigmenţi, gradienţi şi armonia culorilor, despre decalcomanie şi fixarea culorilor prin arderea în cuptorul electric la temperaturi de peste 1000 de grade Celsius.

Curs de pictura pe portelan

Pofta de artă vine creând, astfel că organizatorii pun la dispoziţia cursanţilor pensule, culori şi obiecte de porţelan pe care, la finalul cursului, le vor putea păstra sau oferi în dar unei persoane dragi.

Pentru a pătrunde tainele picturii pe porțelan, pasionații de frumos trebuie să se înscrie în perioada 1-14 august, pe email, la adresa rezervari@prioritea.ro, pentru a fi unul dintre cei 10 cărora le vor fi dezvăluite secretele acestei arte.  Ședințele propriu-zise – 4 ședinte săptămânale cu durata de 2 ore – vor avea loc în perioada 15 august – 15 septembrie. Pasionații de frumos pot opta pentru o ședință (RON 85) sau pentru întregul curs (RON 300).

“Imaginaţia are cuvântul. Uneori ne şopteşte, alteori strigă de-a dreptul. E altruistă, ar face orice să iasă afară, să-i bucure şi pe cei din jurul nostru. Prin cursurile de pictură pe porţelan, mi-am propus să-i susţin pe visătorii creativi să descopere ce forme şi ce culori poartă imaginaţia lor.”, spune Cristina Ciobanu, profesor / artist.

Cine este Cristina Ciobanu?

Absolventă a Facultăţii de Arte Decorative şi Design, secţia Ceramică, Cristina Ciobanu îşi exprimă pasiunea pentru modelarea materialului ceramic prin intermediul obiectelor de artă decorativă şi al accesoriilor din porţelan create cu sensibilitate şi migală. Artista pictează, modelează şi păşeşte cu gingăşie din real în imaginar, aducând la viaţă ideile jucăuşe cu care se identifică.

***

Despre PrioriTea

Un loc dedicat oamenilor pasionați de frumos și care știu să aprecieze muzica bună și mâncarea delicioasă și rafinată în același timp, PrioriTea a fost deschis la finalul lunii iunie 2013 în București de un grup de tineri entuziaști.

Ce diferențiază PrioriTea? Poate felurile numeroase de limonade disponibile sau faptul că poți servi micul dejun la orice oră din zi sau seară, poate specialitățile culinare deosebite pe care nu te-ai aștepta să le găsești într-o gradină atât de intimă sau poate evenimentele culinare deosebite organizate. Fiecare vizitator a găsit alte motive, dar ne bucură că au revenit pentru și în alte seri sau zile alături de noi, la PrioriTea.

Vă așteptăm în vizită pe str. Romulus nr. 41 în fiecare zi între orele 10 și 22.

Rezervări la 0751.409.485, 031. 421.00.76 sau la rezervari@prioritea.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează