UberSAFE – Aparatul ingenious care măsoară nivelul de alcool pentru a oferi curse gratuite spre casă

0

UberSAFE – o inițiativă comună Uber & Johnnie Walker: Aparatul ingenious care măsoară nivelul de alcool pentru a oferi curse gratuite spre casă

uber-safe 2

 

 

Începând de mâine, până sâmbătă 5 decembrie, Uber poate fi acel prieten responsabil care te conduce acasă, după o seară petrecută în club, fără să-i rămâi dator!

Timp de 3 seri, cei care pleacă dintr-unul din aceste 3 cluburi bucureștene pot merge absolut gratuit spre casă cu un Uber, graţie unui nou şi ingenios aparat high-tech instalat timp de câteva ore în fiecare dintre localuri, astfel: Simbio Kitchen & Bar (pe 3 decembrie, 20:00-24:00), Bordello (pe 4 decembrie, 21:00-24:00) și Muse (5 decembrie, 23:00-02:00).

Tot ce trebuie să faci este să… sufli într-un pai, iar aparatul pus la dispoziție îți va oferi o cursă gratuită spre casă. Prin această inițiativă, Uber și Johnnie Walker doresc să atragă atenția asupra importanței de a nu conduce niciodată sub influența alcoolului și se dedică acțiunii de a te conduce acasă în siguranță după o seară petrecută în oraș.

Doar în acest an, campania  Johnnie Walker “JOIN THE PACT: NEVER DRINK AND DRIVE” a reușit să adune în România, on-line și off-line, peste 12.000 de noi angajamente,  numărul total ajungând la peste 36.000,  de la debutul campaniei, lansată în urmă cu 3 ani.
Dispozitivul utilizat de Uber în această campanie este pus la dispoziție de către Precision Kiosk Technologies.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.newsroom.uber.com.

De asemenea, si voi puteţi să semnaţi “Pactul NEVER DRINK AND DRIVE” la: https://apps.facebook.com/jointhepact.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.