Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UberPUPPIES sau 15 minute de iubire necondiționată

0

Vineri, 12 februarie 2016, împreună cu Asociațiile Robi și RedPanda, Uber lansează UberPUPPIES, o inițiativă prin care, la cerere, iubitorii de animale din București pot primi dragostea necondiționată a unui cățeluș fără stăpân. Astfel, vineri, între orele 12:00 și 16:00, utilizatorii Uber pot comanda o mașină care le va aduce, pentru 15 minute, un cățeluș însoțit de un voluntar de la asociațiile partenere.

Toate încasările din această inițiativă vor fi donate către cele două asociații de protecție a animalelor. Pentru a comanda o mașină cu un cățel, tariful minim este de 30 lei, însă utilizatorii pot alege să doneze mai mult. Pentru asta, trebuie să anunțe șoferul partner Uber sau voluntarul care însoțește cățeii.

uberPUPPIES in Bucuresti

Doritorii pot adopta ulterior un cățel, reprezentanții celor două asociații partenere oferindu-le tot suportul privind procedurile și pașii de urmat.

Prin această inițiativă, alături de Uber, vrem să reamintim că animalele iubesc necondiționat, dar și că, la rândul lor, au nevoie de iubire. În acest moment, în adăpostul nostru, se află peste 250 de căței fără stăpân și avem nevoie de tot sprijinul pentru a-i întreține, dar și pentru a le găsi o familie. Voluntarii noștri vor însoți cățeii și vor da toate informațiile necesare celor care vor dori să se implice mai mult sau chiar să adopte un cățel în urma acestei campanii„, a declarat Marilena Cristian, Președintele Asociației Robi.

De regulă, oamenii își fac mai greu timp să viziteze adăposturile pentru animale. De aceea, folosim tehnologia Uber pentru a-i pune în legătură pe iubitorii de animale cu cei mai buni „reprezentanți” ai noștri: cățeii din Centrul de Adopții Red Panda. Fiecare UberPUPPY va fi însoțit de un voluntar care va avea grijă că totul se întâmplă în condiții de siguranță„, a declarat Raluca Simion, Președintele Asociatiei Red Panda.

Prin această inițiativă, Uber îi invită pe utilizatori să primească și să dăruiască puțină afecțiune necondiționată, în ajun de Sfântul Valentin.

Pentru cei care vor să cheme o mașină cu un UberPUPPY dar nu au cont, Uber acoperă până la 30 de lei din valoarea cursei dacă descarcă aplicația și introduc codul „SMOTOCELI”.

Două sfaturi utile pentru cei care vor comanda UberPUPPIES:

  • este important ca cei care se află la birou să se asigure că este permis să aducă animale în clădire și că nu sunt colegi alergici. În plus, este recomandat să existe o încăpere separată pentru această activitate.
  • este probabil ca cererea să fie mare, de aceea se poate întâmpla să nu existe mereu o mașină UberPUPPIES disponibilă. Utilizatorii sunt rugați să încerce peste câteva minute.

Despre Uber România

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile şi în România, în Bucureşti.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.