Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Uber oferă 2 internship-uri unor tineri pasionaţi

0

Uber a lansat în această săptămână programul « Brand Ambassador », la finalul căruia 2 tineri vor putea beneficia de un internship platit în cadrul companiei. Condiţiile de participare: sa fii un tânăr carismatic, plin de energie, tech-savy, să ştii tot ce se întamplă în oraş şi să fii pregătit să faci Uber cunoscut în Bucureşti.

UBER Brand Ambassador

Aplicaţiile pentru a intra în program se pot trimite, până pe 12 octombrie, de pe site-ul special creat www.uberbucharestba.com. Programul se va desfăşura pe o perioadă de 6 luni începând cu luna noiembrie 2015.

“Oricine poate deveni Ambasador Uber! Căutăm tineri care sunt pasionaţi şi hotărâţi să facă parte dintr-o echipă plină de energie, dar mai ales care ştiu să se distreze şi care pot să vorbească despre Uber oriunde, oricând şi oricui”, a declarant Nicoleta Schroeder, GM Uber România.

Dacă vrei să încerci Uber înainte de a aplica, folosește codul bucharestBA și ai prima cursă gratuită în limita a 40 lei.

Despre Uber România

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc prin oraşele în care locuiesc. Viziunea Uber este de a scoate cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, serviciile Uber sunt accesibile şi în România, în oraşul Bucureşti.

Pentru mai multe informații: www.uberbucharestba.com

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.