Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Uber lansează Uber Weekend Destinations: curse mai ieftine către mai multe locuri din București

0

Uber a încheiat parteneriate cu mai multe locuri de petrecut timpul liber din București și lansează Uber Weekend Destinations: o serie de destinații de week-end unde utilizatorii Uber vor beneficia de un discount de 20% la toate cursele către și dinspre acele locuri, precum și de produse din partea casei sau reduceri la destinație.
Uber Weekend Destinations

Destinațiile de weekend recomandate de Uber până acum sunt Coftale, Hard Rock Cafe, JourneyPub, Social1, Stadio, No Exit escape rooms și Orhideea Health & Spa. Uber va actualiza pe toată durata campaniei lista destinațiilor de weekend recomandate cu alte restaurante, terase, baruri, cluburi, piscine, săli de fitness sau orice alt loc unde utilizatorii pot avea o experiență deosebită alături de familie sau prieteni.
Astfel, o cursa din Piata Unirii pana la HardRock Cafe va fi de aproximativ 14 lei în week-end, față de aproximativ 18 lei în timpul săptămânii, în condiții de trafic normal.
“Uber e un oraș plin de viață. Prin Uber Weekend Destinations, îi încurajăm pe ultilizatorii noștri să descopere mai multe locuri din București unde își pot petrece timpul cu prietenii și familia. Este și modul nostru de a contribui la dezvoltarea business-urilor locale care fac din București unul din cele mai dinamice orașe din Europa de Est” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România.
Lista destinațiilor de weekend recomandate de Uber și a beneficiilor oferite din partea casei, pe blog.
Campania este valabilă până pe 31 august 2016, atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii existenți, sâmbăta și duminica, în limita a 30 de curse pentru fiecare utilizator.

Cum funcționează Uber Weekend Destinations
• introdu în aplicație una din destinațiile de weekend recomandate de Uber
• introdu codul promoțional corespunzător destinației alese. Codurile sunt disponibile pe blog.
• Cheamă o mașină: un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te duce la destinație
• la destinație, arată personalului sumarul cursei primit pe mail și vei beneficia de oferta specială pentru utilizatorii Uber (un produs din partea casei, un discount sau o experiență deosebită)
• La final, deschide aplicația și cheamă un nou Uber pentru a te aduce acasă sau la următoarea destinație – vei beneficia din nou de reducerea de 20%
• Odată ce ai introdus codul promoțional în aplicație, acesta va rămâne activ pe toată durata verii, iar tu te vei bucura de reducerea de 20% de câte ori vei reveni.

Despre Uber
Misiunea Uber este să facă transportul în mediul urban la fel de accesibil ca apa curentă – peste tot, pentru toata lumea. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, cu scopul a rezolva o problema simplă – cum poți comanda o cursă la atingerea unui buton. Șase ani și peste un miliard de curse mai tarziu, Uber își propune să rezolve o provocare și mai mare: reducerea poluării și a aglomerației urbane, aducând mai mulți oameni în mai puține mașini. Din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.
Pentru mai multe informații: press@uber.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.