Turul George Enescu

0

Turul George Enescu îți oferă o incursiune în viața și opera marelui compozitor. Te invităm să explorezi proiectele tematice din cadrul Bucureștiului Creativ, al căror punct de pornire și sursă de inspirație este compoziția „Impresii din copilărie” de George Enescu. Pe parcusul tururilor vei avea ocazia să te întâlnești și cu unii dintre artiștii creatori ai proiectelor și să afli detalii despre această ediție a Festivalului Internațional George Enescu.

Tur pietonal gratuit
Vizual Turul George Enescu

Traseu: Ateneul Român – Palatul Regal – Calea Victoriei – Academia Romănă – Muzeul Național George Enescu.
Punct de întâlnire: în fața Ateneului Român. Ghidul va purta o șapcă neagră.
Ora de începere: 10.30
Pentru acest tur nu este necesară rezervare, dar apreciem dacă doriți sa ne anunțați că veți participa la tur. Puteți face acest lucru la email info@asociatia-cultour.ro

Tur cu bicicleta gratuit
Traseu: Traseu: Arcul de Triumf – Muzeul Național George Enescu – Academia Română – Str. Câmpineanu – Piața Universității – Calea Victoriei – Ateneul Român – Arcul de Triumf
Punct de întâlnire: Centrul de închieri biciclete I’Velo de la Arcul de Triumf (lângă clopotele de pe aleea din Parcul Herăstrău). Ghidul va purta o șapcă neagră.
Ora de începere: 10.30
Pentru acest tur locurile sunt limitate. Pentru rezervări apasă aici.

Vei afla care au fost experiențele muzicale hotărâtoare din viața lui George Enescu, care au fost personalitățile marcante care l-au susținut, cum a evoluat cariera sa muzicală, legătura cu Academia Română, detalii despre omul George Enescu și viața sa personală.
Pe lângă informații, amănunte inedite și întâlniri cu artiști, ghizii noștri ți-au pregătit și alte surprize și premii, cum ar fi invitații la transmisiunile în direct ale concertelor la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City.

Te așteptăm în perioada 30 august – 20 septembrie, în fiecare zi de sâmbătă și duminică de la ora 10.30.
Ghizii sunt membri ai Asociației Cultour. Tururile George Enescu sunt gratuite și oferite de Raiffeisen Bank, împreună cu Green Revolution, Grand Cinema&More și Asociația Cultour, sub egida Bucureștiul Creativ.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.