Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turul Art in Bucharest in atelierele de creatie din strada Eforie

0

Sambata, 15 noiembrie Art in Bucharest va va purta intr-o calatorie unica in atelierele artistilor din strada Eforie din Bucuresti conectandu-va cu pasiunea, dificultatile si bucuriile creatiei.

Timp de 3 ore ii vom vizita pe artistii plastici: Aurel Bulacu, Florin Stoiciu si Emilia Kiss in atelierele lor unde probabil ii vom gasi lucrand.

Art in Bucharest este un proiect cultural inceput in 2011 si inseamna tururi pietonale de vizitare a atelierelor artistilor din Bucuresti. Participantii la tur, turisti straini si romani descopera o lume cu totul noua a spatiului urban, cunosc artisti valoroși si pot chiar sa achizitioneze direct din ateliere lor obiecte de arta de valoare. Pana in prezent, in cele 34 de tururi, peste 400 de participanti romani si straini au vizitat ateliere ale artistilor plastici din Bucuresti.

AiB pentru romaniapozitiva

Tururile sunt pietonale  includ ghidaj turistic pe strazile care au potential arhitectural, istoric si cultural insemnat din Bucuresti.

Pretul unui tur este 80 RON/persoana (sunt incluse ghidul si vizitele in atelierele artistilor) si taxa din tur este folosita pentru sustinerea proiectului cultural „Harta atelierelor artistilor din Bucuresti – BUCHAREST artists’s studios map” care va fi lansat la sfarsitul anului 2015.

Rezervari pentru tur la Daniela, e-mail art@artinbucharest.com sau la  0726 008 152. 10 locuri disponibile/tur.

Informatii despre turul de sambata: https://www.facebook.com/events/880116642021951/
www.facebook.com/Art.in.Bucharest

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.