Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turneul Bucharest Open Wheelchair Tennis se mută la Complexul Olimpic de la Izvorani

0

Din cauza condițiilor meteo, a doua ediție a turneului de tenis de câmp în scaun rulant Bucharest Open Wheelchair Tennis – categoria ITF3 se mută la Complexul Olimpic de la Izvorani. Programul turneului rămâne neschimbat. Meciurile urmează să se desfășoare între orele 9.00 a.m. și 8 p.m. iar duminică între orele 9.00 a.m. și 3.00 p.m.

Întrucât ploile din ultimele zile fac imposibil jocul pe zgura terenurilor de la Arenele BNR, turneul de tenis de câmp în scaun rulant Bucharest Open Wheelchair Tennis și-a schimbat locația, meciurile urmând a se desfășura pe terenurile Complexului Olimpic de la Izvorani.

tenis

Având un tablou de 72 de sportivi din 20 țări, turneul se va desfășura categoriile Men, Women, Quad. Printre aceștia se numără și 8 sportivi români. Premiile au o valoare de 12.000 USD. Bucharest Open Wheelchair Tennis este rodul unui parteneriat între Fundaţia Licinium, Federaţia Română de Tenis şi Federaţia Internaţională de Tenis prin care este promovat sportul de performanţă în rândul tinerilor cu handicap. Wheelchair Tennis aplică aceleaşi reguli ca tenisul clasic, singura diferenţă fiind că mingea poate să cadă în teren de două ori.

În acest an se împlinesc 40 de ani de la prima partidă de tenis în scaun rulant, jucată de Brad Parks, iar în acest moment există un circuit de peste 170 de turnee printre care se numără și Bucharest Open Wheelchair Tennis, Napoca Open Wheelchair Tennis, Oradea Open Wheelchair Tennis, ultimele două urmând a se desfășura în august 2016.

Detalii despre turneul Bucharest Open Wheelchair Tennis pot fi urmărite pe www.bowt.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.