Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turneu International de Golf

0

SELAS Golf&Polo CLUB organizeaza impreuna cu PGA Romania, in perioada 3-5 Iunie 2011, Turneul International de Golf PRO-AM 2011.

Vor exista trei sisteme de joc, premiate separat – Stroke play (joc individual intre profesionisti), Stableford pe echipe (echipe alcatuite dintr-un profesionist si 3 amatori) si Stableford individual pentru amatori.
Stroke play – Vineri
Stableford pe echipe – Sambata
Stableford individual – Duminica
Orar zilnic
08:30 informare
09:00 sedinta tehnica
09:30 start competitie
13:30-14:00 se termina meciul, se afiseaza scorul dupa care se joaca liber
Pentru buna desfasurare a evenimentului participantii si invitatii vor avea la dispozitie bufet suedez pe toata durata competitiei.
Sambata dupa terminarea meciului se organizeaza un barbeque party.
Festivitatea de premiere va avea loc Duminica, incepand cu ora 15:00.
Premii:
Profesionisti: locurile 1-5
Echipe: locurile 1-3
Amatori: locurile 1-3
Participantii vor fi elvetieni, suedezi, polonezi, nemti, americani, scotieni, canadieni, romani si din alte tari. Mingea de start a turneului va fi lansata de Printul Paul de Romania, Presedinte de Onoare al SELAS Golf&Polo CLUB. Alaturi de Printesa Lia, acesta va inmana si premiile la finalul competitiei.


 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.