Turneu International de Golf

0

SELAS Golf&Polo CLUB organizeaza impreuna cu PGA Romania, in perioada 3-5 Iunie 2011, Turneul International de Golf PRO-AM 2011.

Vor exista trei sisteme de joc, premiate separat – Stroke play (joc individual intre profesionisti), Stableford pe echipe (echipe alcatuite dintr-un profesionist si 3 amatori) si Stableford individual pentru amatori.
Stroke play – Vineri
Stableford pe echipe – Sambata
Stableford individual – Duminica
Orar zilnic
08:30 informare
09:00 sedinta tehnica
09:30 start competitie
13:30-14:00 se termina meciul, se afiseaza scorul dupa care se joaca liber
Pentru buna desfasurare a evenimentului participantii si invitatii vor avea la dispozitie bufet suedez pe toata durata competitiei.
Sambata dupa terminarea meciului se organizeaza un barbeque party.
Festivitatea de premiere va avea loc Duminica, incepand cu ora 15:00.
Premii:
Profesionisti: locurile 1-5
Echipe: locurile 1-3
Amatori: locurile 1-3
Participantii vor fi elvetieni, suedezi, polonezi, nemti, americani, scotieni, canadieni, romani si din alte tari. Mingea de start a turneului va fi lansata de Printul Paul de Romania, Presedinte de Onoare al SELAS Golf&Polo CLUB. Alaturi de Printesa Lia, acesta va inmana si premiile la finalul competitiei.


 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează