Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Turist strain in Bucuresti, caut Centru de Informare Turistica!

0

Numarul turistilor straini ce aleg sa vizite Romania este in crestere de la an la an, generand venituri importante si urgentand in acelasi timp adoptarea de masuri care sa asigure dezvoltarea cu success a potentialului turistic al tarii noastre in produse turistice atractive. Pentru a raspunde nevoilor vizitatorilor straini si a le oferi o vacanta de neuitat in Romania, serviciile turistice oferite trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism, totul sustinut de o retea solida de centre de informare turistica. Ne-am propus sa aflam cate centre de informare turistica exista in Bucuresti in anul 2016!

colaj

Conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica in analiza activitatii de turism in anul 2015, 9,33 milioane de vizitatori straini au ajuns in Romania in anul 2015, in crestere cu 10,5% fata de anul 2014. Dintre acestia, cei mai multi au ajuns, curiosi, in capitala pentru a descoperi farmecul aparte al Bucurestiului presarat cu constructii megalomanice sumbre ce poarta amprenta regimului comunist, dar pastrand totusi din atmosfera glorioasei “Belle Epoque”, cand Bucurestiul era boem si eclectic, renumit ca “Micului Paris”.

Ajunsi in Bucuresti, acesti turisti straini se orienteaza catre centrele de informare turistica pentru a primi informatii si detalii coerente si de actualitate, asa cum se intampla in marile orase europene unde aceste centre, plasate strategic, ofera servicii si materiale ce incurajeaza turistii sa descopere orasul. In 2016 in Bucuresti exista trei astfel de centre de informare turistica, conform cautarilor noastre – Centrul de Informare Turistica al Primariei Municipiului Bucuresti din pasajul Universitatii si centrele private Bucharest Tourist Info de pe Calea Victoriei si Tourist & Volunteer Information Center din Centrul Vechi.

poza4

Bucharest Tourist Info este primul centru privat de informare turistica din Bucuresti si anul acesta implineste 2 ani de existenta pe Calea Victoriei. In tot acest timp, mii de turisti au primit consultanta specializata pentru o vacanta ideala in Bucuresti, harti gratuite si brosuri despre oras, acces gratuit la wi-fi, spatiu de depozitare si toate serviciile pe care centrele din marile capitale europene le pun la dispozitie. Agentia Mr. Tripp, specializata pe segmentul incoming, a deschis centrul de informare turistica in 2014 pentru a veni in ajutor turistilor straini care aleg sa viziteze si sa descopere Bucurestiul si care au nevoie de indrumare specializata, la momentul respectiv in Bucuresti existand un singur astfel de centru. Centrul Bucharest Tourist Info include si un magazin de suveniruri si produse traditionale unde turistii pot gasi amintirea perfecta din vacanta in Romania.

Anul 2016 a inceput promitator pentru turismul romanesc, in primul rand Transilvania a fost desemnata prima regiune din lume pentru o vacanta de neuitat in 2016 de catre Loney Planet iar in presa straina, tara noastra si obiectivele sau zonele turistice emblematice apar mentionate din ce in ce mai des: Daily Mail a publicat un articol insotit de un set de fotografii impresionante facute in statele izolate din Maramures, The Sun recomanda un weekend in Transilvania, iar Vogue pune Bucurestiul pe lista de “must-travel to in 2016”.

Centrul Bucharest Tourist Info este plasat in centrul orasului, usor accesibil turistilor ce strabat zona incercand sa descopere orasul si este singurul centru de informare turistica din Bucuresti deschis in weekend. Turistii pot apela cu incredere la Bucharest Tourist Info pentru servicii de informare turistica la standarde europene si cele mai bune sfaturi despre oras!

Bucharest Tourist Info
68-70 Calea Victoriei, Bucuresti
Luni – Sambata: 10:00 am – 8:00 pm
Duminica: 10:00 am – 5:00 pm

Tel: +4 021.211.33.66 | +4 0745.752.753

Email: touristinfo@mrtripp.ro
Facebook: https://www.facebook.com/BucharestTouristInfo/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.