Tur în atelierele artiştilor din Bucureşti: în lumea mozaicului, a picturii, a ceramicii şi a bijuteriei în Micul Paris

0

Art in Bucharest te va purta într-o călătorie în lumea artei și a artiștilor, SAU mai precis în atelierele artiștilor, pentru a descoperi alături de ei pasiunea, provocările și bucuria vocației creative.

AiB no. 45

Timp de două ore și jumătate vom explora lumea artistică a artiştilor:

  • Emilia Kiss, care ne va face o demostrație a tehnicilor folosite pentru realizarea mozaicului şi a picturii pe sticlă.
  • Alis Lalu, artist de bijuterie contemporană ”Fiecare piesă create de mine este unică și are în spate o poveste” sau ”Povestea din spatele fiecărei piese de bijuterie îi oferă unicitate”. Manufacturierea se face pe bucăți, fiecare parte fiind create separate și asamblată ulterior formând un întreg, luând forma finală – finalul poveștii”.
    alislalu.ro

Şi la Galeria de artă EASTWARDS PROSPECTUS  unde vom vedea expozițiile artiştilor Floriama Cândea (METABASIS) și cea a lui Igor Bosnjak (Accumulated history)

Punct de întâlnire: sâmbătă, 27 iunie, ora 11.00, Piața Universității (ieșirea de metro Muzeul de Istorie), pe partea de intrare în Centrul Vechi.

unnamed

Preț: 80 RON/persoană (include ghidaj, vizitarea atelierelor și a spațiilor de artă)

Taxa din acest tur susţine proiectul “Harta atelierelor artiştilor din Bucureşti”.

Înscrieri: până vineri, 26 iunie pe adresa de e-mail la art@artinbucharest.com – 12 locuri disponibile
FB: https://www.facebook.com/events/857259054327401/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează