Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tur-ghidat pietonal „Cu bastonul prin Bucuresti…”

0

Turul-ghidat pietonal „Cu bastonul prin Bucuresti” ajunge la cel de-al 5-lea weekend!!! Organizatorii te astepta in fata Ateneului Roman, sambata (20 august 2011) de la ora 11.00 si duminica de la ora 18.00.

Desfăşurat sub sloganul „Descoperă oraşul pas cu pas!”, proiectul ARCEN cuprinde un tur-ghidat pietonal al Capitalei adresat în primul rând bucureştenilor, cu scopul de a-i încuraja pe aceştia să cunoască istoria oraşului în care trăiesc, să aprecieze valoarea patrimoniului istoric şi cultural al Bucureştiului, voluntarii ARCEN încercând să demonstreze tuturor participanţilor la turul-ghidat că oraşul Bucureşti poate concura oricând cu alte capitale europene. 

Turul-ghidat pietonal cuprinde, pe lângă informaţii istorice şi de arhitectură, şi poveşti găsite în ziarele din Bucureştiul sfârşitului de secol XIX-perioada interbelică, poveşti de amor, întâmplări din cafenele ori hoteluri de lux de pe Calea Victoriei, informaţii inedite despre locuri, case şi străzi, dintre care unele mai există şi astăzi.

Proiectul „Cu bastonul prin Bucureşti” se va desfăşura în fiecare sfârşit de săptămână, până pe 11 septembrie inclusiv, sâmbătă de la ora 11.00, iar duminică de la ora 18.00, punctul de plecare al turului-ghidat fiind la Ateneul Român.
În primul week-end (23-24 iulie), turul-ghidat pietonal a avut un număr record de  participanţi, peste 150 de persoane, bucureşteni, turişti români şi străini, proiectul ARCEN demonstrând autorităţilor necesitatea dezvoltării turismului la nivelul oraşului Bucureşti.

Durata turului-ghidat pietonal este de două ore, iar participarea este gratuită.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.