Tur-ghidat pietonal „Cu bastonul prin Bucuresti…”

0

Turul-ghidat pietonal „Cu bastonul prin Bucuresti” ajunge la cel de-al 5-lea weekend!!! Organizatorii te astepta in fata Ateneului Roman, sambata (20 august 2011) de la ora 11.00 si duminica de la ora 18.00.

Desfăşurat sub sloganul „Descoperă oraşul pas cu pas!”, proiectul ARCEN cuprinde un tur-ghidat pietonal al Capitalei adresat în primul rând bucureştenilor, cu scopul de a-i încuraja pe aceştia să cunoască istoria oraşului în care trăiesc, să aprecieze valoarea patrimoniului istoric şi cultural al Bucureştiului, voluntarii ARCEN încercând să demonstreze tuturor participanţilor la turul-ghidat că oraşul Bucureşti poate concura oricând cu alte capitale europene. 

Turul-ghidat pietonal cuprinde, pe lângă informaţii istorice şi de arhitectură, şi poveşti găsite în ziarele din Bucureştiul sfârşitului de secol XIX-perioada interbelică, poveşti de amor, întâmplări din cafenele ori hoteluri de lux de pe Calea Victoriei, informaţii inedite despre locuri, case şi străzi, dintre care unele mai există şi astăzi.

Proiectul „Cu bastonul prin Bucureşti” se va desfăşura în fiecare sfârşit de săptămână, până pe 11 septembrie inclusiv, sâmbătă de la ora 11.00, iar duminică de la ora 18.00, punctul de plecare al turului-ghidat fiind la Ateneul Român.
În primul week-end (23-24 iulie), turul-ghidat pietonal a avut un număr record de  participanţi, peste 150 de persoane, bucureşteni, turişti români şi străini, proiectul ARCEN demonstrând autorităţilor necesitatea dezvoltării turismului la nivelul oraşului Bucureşti.

Durata turului-ghidat pietonal este de două ore, iar participarea este gratuită.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează