Tur ghidat in atelierele artistilor din Bucuresti „Art in Bucharest” – sculptura, tapiserie si degustare de vin

0

Sambata, 10 ianuarie Art in Bucharest va va purta intr-o calatorie unica in atelierele artistilor, conectandu-va cu pasiunea, munca si bucuria creatiei asa cum ei insisi o descriu.

Pe parcursul a doua ore si jumatate vom explora atelierele artistilor in Centrul Vechi al capitalei.

Vom incepe turul cu vizita  in atelierul sculptorului Lucian Tăran. Atelierul este situat pe strada Elie Radu. Artistul s-a intors dupa cateva luni de creatie in Franta si este pregatit sa impartaseasca povesti si idei noi.

DSC_0116

Continuam apoi calatoria artistica in lumea tapiseriei, unde artista Cela Neamtu ne va introduce in arta tesutului cu pasiune si creativitate.

Ne vom incheia turul intrand in lumea vinurilor si oprindu-ne sa degustam cateva din acestea intr-o distinsa vinarie din Centrul Vechi.

Punct de intalnire: sambata, 10 ianuarie, orele 11:00 in Piata Universitatii, iesirea de metrou de langa statui.

Pret: 80 RON/persoana (incluzand ghidul, vizitarea atelierelor, un pahar de vin)

Taxa de participare pentru tur este donata proiectului BUCHAREST artists’ studios map.

Pentru detalii va rugam o contactati pe Daniela, ghidul dumneavoastra (0726.008.152/ art@artinbucharest.com)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează