Tur ghidat in atelierele artistilor din Bucuresti „Art in Bucharest” – sculptura, tapiserie si degustare de vin

0

Sambata, 10 ianuarie Art in Bucharest va va purta intr-o calatorie unica in atelierele artistilor, conectandu-va cu pasiunea, munca si bucuria creatiei asa cum ei insisi o descriu.

Pe parcursul a doua ore si jumatate vom explora atelierele artistilor in Centrul Vechi al capitalei.

Vom incepe turul cu vizita  in atelierul sculptorului Lucian Tăran. Atelierul este situat pe strada Elie Radu. Artistul s-a intors dupa cateva luni de creatie in Franta si este pregatit sa impartaseasca povesti si idei noi.

DSC_0116

Continuam apoi calatoria artistica in lumea tapiseriei, unde artista Cela Neamtu ne va introduce in arta tesutului cu pasiune si creativitate.

Ne vom incheia turul intrand in lumea vinurilor si oprindu-ne sa degustam cateva din acestea intr-o distinsa vinarie din Centrul Vechi.

Punct de intalnire: sambata, 10 ianuarie, orele 11:00 in Piata Universitatii, iesirea de metrou de langa statui.

Pret: 80 RON/persoana (incluzand ghidul, vizitarea atelierelor, un pahar de vin)

Taxa de participare pentru tur este donata proiectului BUCHAREST artists’ studios map.

Pentru detalii va rugam o contactati pe Daniela, ghidul dumneavoastra (0726.008.152/ art@artinbucharest.com)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează