“Tunelul Recunoasterii” @ Park(ing) Day, 21 septembrie 2012

0

“Tunelul Recunoasterii” @ Park(ing) Day in 21 septembrie

Pentru ca noi credem ca alegerea de a ne trai fiecare clipa din viata ne apartine in totalitate,  noi alegem sa transformam rutina si momentele banale in joaca, bucurie, daruire.

Asa ca va asteptam  vinerea asta, tineri, bunici,copii, parinti, oameni , 21 septembrie , intre orele 16.00 -18.00, la Park(ing) Day , sa parcurgem impreuna “Tunelul Recunoasterii”.

RFI România organizează, pe 21 septembrie, în Capitală, cea de-a treia ediţie a PARK(ing) Day, un eveniment de mediu neconvenţional care s-a transformat deja, prin experienţa ediţiilor anterioare, în Mişcarea PARK(ing) Day pentru revendicarea oraşului verde.

Pentru o zi, o parcare centrala a Capitalei va fi transformata in parc si redata cetatenilor. Anul acesta, PARK(ing) Day se va desfasura in parcarea din lateralul magazinului Unirea, aripa Calarasi.

După ce în ediţiile anterioare sute de bucureşteni s-au oprit la iarbă verde, în parcare, pentru câteva minute de relaxare, anul acesta RFI România îi aşteaptă cu un spaţiu de 800 de metri pătraţi pe părinţii, bunicii şi copiii care au nevoie de mai multă iarbă verde în Bucureştiul adesea sufocat de aglomeraţie.

PARK(ing) Day 2012 – www.parkingday.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează