Tu alegi speakerii de la Speakers’ Arena

0

Urmatoarea intalnirea Speakers’ Arena va avea loc duminica 10.02.2013, de la 14:00-17:00. Desi numarul maxim de speechuri este 6, avem cel putin 12 persoane care se inscriu cu speech. Data trecuta tu ne-ai ajutat sa ii alegem si am avut o intalnire spectaculoasa.

Modalitatea de alegere a speakerilor este:
– fiecare speaker va completa in formularul de inscriere titlul speechului sau si o scurta descriere:
http://tinyurl.com/inscriereSpeakersArena

Vineri 01.02.2013 vom posta in evenimentul de pe Facebook descrierea speechurilor. Vom face selectia speechurilor pe baza like-urilor pe care le obtin pana miercuri cand vom anunta speakerii.

Puteti veni la intalnire in calitate de:
– speaker: tii o prezentare despre pasiunea ta, despre un proiect la care lucrezi, despre o carte care te-a impresionat etc;
– participant (dai feedback celor care prezinta).

Te asteptam duminica 10.02.2013 la 13:45 astfel incat la 14.00 sa incepem. Tinem mult la timpul nostru si al participantilor nostri, asa ca te rugam sa nu intarzii.

speakers arena1

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează