Trupele VITA DE VIE, POPAS si SARMALELE RECI, pe aceeasi scena, pentru salvarea unui medic

0

Ajută-l să mai salveze vieţi! Concert caritabil pentru medicul FLORIN FANEA în Hard Rock Cafe, pe 17 februarie 2011

Trupele VIŢA DE VIE, POPAS şi SARMALELE RECI, pe aceeaşi scena, pentru salvarea unui medic

Trupele VIŢA DE VIE, POPAS şi SARMALELE RECI vor susţine joi, 17 februarie a.c., cu începere de la ora 20:30, în Hard Rock Cafe Bucureşti (Şoseaua Kiseleff nr. 32) un concert caritabil pentru Florin Fanea, un tânăr de 33 de ani, medic specialist în medicina de urgenţă la două spitale din Capitală: Spitalul Militar Central Carol Davila şi  Spitalul Clinic de Urgenţă.

Deşi este nefumător, doctorul Florin Fanea a fost diagnosticat cu neoplasm pulmonar în ultima fază, în septembrie 2010, în urma unui control de rutină. Între turele de chimioterapie, radioterapie şi o intervenţie chirurgicală eşuată, el a găsit puterea să se prezinte şi să promoveze, în decembrie 2010, examenul de specialist în medicina de urgenţă.

Şansa lui Florin Fanea (originar din Baia Mare) este o clinică din California (SUA), unde costul întregului tratament este extrem de mare, suma de 150.000 de dolari depăşind cu mult posibilităţile financiare ale medicului şi ale familiei sale.

Rezervările, la concertul susţinut pe 17 februarie de VIŢA DE VIE, POPAS şi SARMALELE RECI, în sprijinul lui Florin Fanea, se pot face la numărul  de telefon 021.206.62.61 (Hard Rock Cafe Bucureşti).

Preţul biletului este de 25 de lei, întreaga sumă strânsă urmând a fi oferită doctorului Florin Fanea.

De asemenea, cei care doresc îl pot sprijini donând în conturile deschise la BCR, sucursala

Izvor Bucureşti, pe numele FLORIN FANEA:

  • Euro – RO66 RNCB 0081 0357 5974 0002
  • Lei –    RO93 RNCB 0081 0357 5974 0001

Donaţiile se pot face si online, prin PAYPAL :

  • Cont PayPal : fanea_florin18@yahoo.co.uk

Mai multe informaţii despre cazul medicului Florin Fanea se pot găsi pe www.florin-fanea.blogspot.com


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează