Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trupa Arthesium si Arthfel organizeaza cursuri de teatru!

0

In perioada 23-24 septembrie va avea loc castingul pentru cursurile oferite de Arthesium si Arthfel. Acestea se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 12 si 40 de ani, care au sau nu experienta pe scena.

IMG_0298

Cursurile se impart in urmatoarele module: ”Cursuri de teatru”, ”Dezvoltare personala” si ”Cursuri de dictie”.

In cadrul modulelor, cursantii vor face impovizatie jocuri si exercitii de actorie pentru: tehnica vorbirii (dictie), rostire, respiratie, pronuntie, emisie vocala, atentie, memorie si miscare scenica. La final, cursantii pot juca intr-o piesa de teatru.

”Arthesium exista de 5 ani. 5 ani in care ne-am dorit sa le spunem oamenilor povesti prin teatru, dar mai ales sa le oferim ocazia celor pasionati de arta sa urce pe o scena adevarata in fata unui public. Multi tineri dintre cei care au facut parte din trupa Arthesium sunt acum studenti la UNATC”, spune Cosmin Cornici, directorul trupei Arthesium.

Mai multe detalii despre cursuri pe pagina: theatrearthblog.wordpress.com

Cei care vor sa se incrie la casting, o pot face accesand urmatorul link:  theatrearthblog.wordpress.com

Arthesium si Arthfel fac teatru altfel!

Parteneri: Universitatea Hyperion.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.