Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trotinetele Lime sunt disponibile in Bucuresti si in lunile de iarna

0

Trotinetele Lime sunt disponibile în București și în lunile de iarnă

Lime, furnizorul inovator de mobilitate urbană, intenționează să asigure în timpul iernii o flotă cu un număr flexibil de trotinete pe străzile din București astfel încât comunitatea de utilizatori să se bucure, în continuare, de avantajele micro mobilității. Cu toate acestea, pe durata condițiilor meteorologice dificile, accesul la trotinete poate fi blocat periodic, situație care va fi notificată în aplicația de telefon. De asemenea, în perioada sărbătorilor trotinetele Lime intră în vacanță în zilele de 25 și 26 decembrie și în intervalul 31 decembrie si 1 ianuarie.

Tinând cont de reacțiile clienților și experiențele noastre anterioare din alte țări ce au condiții meteorologice similare am decis să punem la dispoziție trotinetele Lime atât toamna cât și iarna în București. Astfel, respectăm promisiunea de a fi prezenți, oricând, pentru clienții noștri. În același timp, acordăm atenție aspectelor ce țin de siguranța în trafic, care pe durata iernii sunt condiționate de vremea variabilă și luăm în calcul, de asemenea, încetarea activității în zilele cu vreme dificilă. În acest sens, vom informa constant comunitatea prin intermediul aplicației și vom ajusta zona operațională în funcție de necesități.”– explică Luca Mateescu, Operations Manager Lime România.

Echipa de specialiști Lime a întocmit o listă cu măsuri de siguranță și prevenție pentru călătoria cu trotineta electrică, pe timpul iernii:

Atenție la suprafețele umede și alunecoase

Ploaia, frunzele umede și zăpada pot reduce aderența, transformând străzile și benzile pentru biciclete în suprafețe alunecoase, mai ales pentru vehiculecu două roți. Iată câteva sfaturi când rulați în condiții de ploaie sau vremea neprielnică:

  1. Încetiniți și mergeți cu atenție
  2. Evitați pe cât posibil virarea și frânați din timp
  3. Atenție la bălți, gheață, suprafețe metalice umede sau pete cu ulei

 

Asigurați-vă că sunteți vizibili

Zilele cu lumină naturală se scurtează, astfel posibilitatea este ca drumul de întoarcere să fie facut pe întuneric. Pentru a fi vizibili aveți în vedere urmatoarele:

  1. Echipați-vă cu vestimentație fosforescentă și reflectorizantă pe timpul călătoriei
  2. Planificați-vă rutele pe străzi foarte bine luminate
  3. Nu presupuneți că sunteți vizibili pentru șoferi – anticipați-le traiectoria de mers și mergeți cu grijă

 

Îmbrăcați-vă corespunzător pentru călătorie și în concordanță cu vremea

Temperaturile joase din sezonul rece se pot percepe și mai accentuat în timpul călătoriei cu trotineta. Pentru a vă păstra confortul termic țineți cont de următoarele sfaturi:

  1. Îmbrăcați-vă gros și echipați-vă cu haine impermeabile
  2. Folosiți mânuși pentru a vă menține mâinile calde și mobile pentru frânare și accelerare
  3. Purtați casca de protecție care să poată permite și folosirea unei căciuli

De asemenea, Lime recomandă să verificați întotdeauna starea vehiculului și funcționarea frânelor înainte de a călători, precum și să adaptați viteza la condițiile meteorologice și la starea infrastructurii. Să aveți o plimbare în siguranță!

###

Despre Lime

Lime face parte din viaţa urbană a Europei. Din Paris la Varşovia, de la Praga la București, reinventăm modalitatea de deplasare în oraşe. Aducem oamenii mai aproape de ceea ce îi înconjoară, într-un mod mai durabil, mai incluziv şi mai accesibil. Printr-o colaborare strânsă cu comunităţile şi autorităţile locale din Europa, construim o nouă cultură a mobilităţii partajate şi oferim soluţii provocărilor vieţii urbane. Suntem prezenţi în peste 50 de oraşe din 20 ţări europene. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi pagina: https://www.li.me/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.