Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO Trotinetele au dovedit-o: sunt simpatice si provocatoare:)

0

Trotinetele au dovedit-o:  sunt simpatice si provocatoare

Sambata a avut loc in Herastrau o demonstratie a faptului ca trotinetele s-au trezit la viata si ca pot mai mult  decat ne-am imaginat pana acum.

Evenimentul “Trotinetele prind viata in Romania”, organizat de Biciclop si Razor, l-a adus in prim plan pe Johan Grunwald, aflat in top 20 rideri la nivel international si a fost o ocazie pentru cei prezenti de a incerca o trotineta si de a vedea ce poate aceasta. Johan, impreuna cu cativa pusti din Bucuresti curajosi au aratat spectatorilor o serie de trickuri pe trotineta care i-au lasat pe spectatori cu gura cascata.

Maestrul DOC a intretinut atmosfera, skate-parkul a fost plin si toata ziua de sambata a fost o revelatie: trotinetele pot fi distractive si complexe chiar si pentru adulti. Avand in vedere ca sunt foarte confortabil de transportat si te lasa sa te strecori usor prin multime, concluzia este ca in mod categoric merita mai multa atentie din partea urbanilor zilelor noastre.

Produsele Razor se vor gasi din toamna aceasta în magazine din întreaga ţară prin importatorul oficial Biciclop şi se adresează vârstelor cuprinse între 5 şi 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indrăgită marcă de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienţă în crearea şi fabricarea de bunuri pe roţi şi nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pieţele americane şi  vest europene precum şi în Asia şi Africa.

Biciclop promovează mersul pe doua roți ca parte din atitudinea urbană, susţinând bicicleta şi trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreaţionale, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.

Foto: Cristian Vasile

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.