FOTO Trotinetele au dovedit-o: sunt simpatice si provocatoare:)

0

Trotinetele au dovedit-o:  sunt simpatice si provocatoare

Sambata a avut loc in Herastrau o demonstratie a faptului ca trotinetele s-au trezit la viata si ca pot mai mult  decat ne-am imaginat pana acum.

Evenimentul “Trotinetele prind viata in Romania”, organizat de Biciclop si Razor, l-a adus in prim plan pe Johan Grunwald, aflat in top 20 rideri la nivel international si a fost o ocazie pentru cei prezenti de a incerca o trotineta si de a vedea ce poate aceasta. Johan, impreuna cu cativa pusti din Bucuresti curajosi au aratat spectatorilor o serie de trickuri pe trotineta care i-au lasat pe spectatori cu gura cascata.

Maestrul DOC a intretinut atmosfera, skate-parkul a fost plin si toata ziua de sambata a fost o revelatie: trotinetele pot fi distractive si complexe chiar si pentru adulti. Avand in vedere ca sunt foarte confortabil de transportat si te lasa sa te strecori usor prin multime, concluzia este ca in mod categoric merita mai multa atentie din partea urbanilor zilelor noastre.

Produsele Razor se vor gasi din toamna aceasta în magazine din întreaga ţară prin importatorul oficial Biciclop şi se adresează vârstelor cuprinse între 5 şi 99 de ani.

Compania Razor este cea mai indrăgită marcă de trotinete in America, cu peste 12 ani de experienţă în crearea şi fabricarea de bunuri pe roţi şi nu numai. De-a lungul timpului s-a bucurat de un imens succes pe pieţele americane şi  vest europene precum şi în Asia şi Africa.

Biciclop promovează mersul pe doua roți ca parte din atitudinea urbană, susţinând bicicleta şi trotineta ca accesorii permanente, nu doar recreaţionale, într-un oraş care să redevină al oamenilor. Magazinul Biciclop se află în Bucureşti pe strada Povernei nr. 25 şi online la www.ciclop.eu.

Foto: Cristian Vasile

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează