Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TROC pe LOC

0

Eveniment care se va desfășura pe 28 Noiembrie 18.30-21.00 la incubator107

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucureștitroc pe loc 2013

La 19.30 începe Licitația!

Scoate la licitatie. Fii cel mai bun ofertant.

Prezinta-ti serviciul sau obiectul. Spune-ne povestea ta sau a acestora. Tu alegi ce vei primi la schimb. Oferi! Sau esti unul dintre cei care liciteaza?

18.30-21.00 Schimb deschis Obiecte

Hai sa impartim cu ceilalti produsele noastre minunate si utile, inainte sa se piarda prin sertare. In loc sa urmam regula consumului excesiv, putem face diferenta. Adu lucruri pe care nu le mai folosesti si vrei sa le imparti, lucruri care ar placea intr-adevar oamenilor. Arunca o privire si in TROCUL incubatorului, „swap shop-ul” nostru. Cateva lucruri grozave ascunse asteapta sa fie culese si schimbate de tine!

 

Servicii

Ai o abilitate? Vrei sa o faci cunoscuta? Ofer-o la schimb cuiva care te poate ajuta sa inveti o limba, sa iti vopsesti peretii sau care are o carte buna. Vrei sa schimbi un masaj pe un set de cesti si farfurii? Adu-ti propia cartea de vizita, sau fa-ti una facuta manual pe loc. Aici poti gasi ceva ce ti-ai dorit intotdeauna sa faci, sa experimentezi sau sa ai acasa.  Te bagi? Da-ne de stire la noi@incubator107.com

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.