Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 luni în Asia de Sud Est, 2 călători, 1 cuplu | cu Irina și Guilhem, călători

0

AFIS - web-01

24 aprilie 2017, orele 19.30, la Journey Pub (Bucuresti, str. George Enescu nr. 25, în Piața Romană).

FB: https://www.facebook.com/events/1012304065568110/

* Participarea la eveniment se face cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri disponibile în sală și în baza unei rezervări telefonice la numărul 0752 285 286. Echipa Journey Pub, alături de invitat, vă invită să soșiți la eveniment, pe cât posibil, cu 15 min înainte de ora anunțată oficial pentru începere. Mulțumim pentru colaborare!

 

______2 călători, 1 cuplu: 3 luni în Asia de Sud-Est_______

Irina şi Guilhem au decis să pornească în aventura vieţii în cuplu cu o călătorie în Asia de SE. Totul a început cu ideea lui Guilhem de a repeta experienţa pe care a avut-o în timpul facultăţii, când a călătorit 4 luni prin America de Sud. Visul era să descopere împreună o mică parte din planeta noastră fascinantă şi să intre în contact cu o societate complet diferită faţă de cea din Europa. Călătoria de nuntă părea să fie cel mai bun moment pentru a-şi lua o pauză de 3 luni de la vieţile lor obișnuite şi de a încerca ceva nou. Astfel, timp de 12 săptămâni neîntrerupte, paşii i-au purtat prin Malaezia, Vietnam, Cambogia, Laos, Thailanda şi Singapore, reuşind să evite iarna friguroasă din România.

 

Irina şi Guilhem sunt 2 tipuri de călători diferiţi. Dacă Guilhem vede fiecare nouă destinaţie ca o oportunitate de a experimenta ceva nou, Irina e cea care încearcă să descopere toate potenţialele pericole dinainte. Irina e călătorul care adoră după-amiezile leneşe la plajă iar Guilhem e încântat de drumeţii prin pădurea tropicală şi excursii cu canoe.

______Povestea călătoriei = povestea lecțiilor de cuplu_______

Călătoria în cuplu i-a învăţat să facă compromisuri dar şi să se concentreze pe ceea ce îi uneşte: dragostea pentru cultură şi frumos, mâncarea bună şi natura. Luna de miere a fost o experienţă ce i-a ajutat să îşi depăşească limitele, să îşi împlinească visele, să renunțe la unele preconcepţii şi să clădească o relaţie de cuplu mai puternică.

Despre Malaezia, Vietnam, Cambodgia, Laos, Tailanda și Singapore… pe larg, cu umor și putin accent frantuzesc, la Trip Talks #29, cu Irina și Guilhem Moulin!

* Evenimentul de desfășoară cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri disponibile în sală. Rezervări: 0752 285 286.

Parteneri media: Oarsul Vorbeste, Guerrilla, RomaniaPozitiva, Gratuitor.ro, Pierdut prin lume, Filme-carti.ro, Bookblog.ro, ChestiiUrbane.ro, Urban.ro, Literaturapetocuri.ro, Munteanu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.