Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trip Talks #17: Jurnal de călătorie. Cambodgia și Vietnam | cu invitatul Cătălin Vrabie aka “Pierdut prin…”

0

Trip Talks #17: Jurnal de călătorie. Cambodgia și Vietnam | cu invitatul Cătălin Vrabie aka “Pierdut prin…”

Eveniment cu intrare liberă în limita a 100 de locuri, luni, 23 mai, orele 19.30, la Journey Pub ( str. George Enescu nr.25, chiar în Piața Romană)


afis #17 - ONLINE-01

* Trip Talks – serie de evenimente publice lunare în care invitați speciali, călători și nomazi, poartă publicul în jurul lumii prin povești, imagini, culori, sunete și senzații.
La Trip Talks #17 călătorul Cătălin Vrabie, un alt fel de Phileas Fogg, s-a „pierdut” în Vietnam și Cambodgia o lună de zile și acum ne invită să ne „pierdem” și noi în retrăirea clipă de clipă, ceas de ceas, zi de zi, a periplului său prin zone fascinante, descoperindu-le „farmecul discret”. Citindu-i jurnalul și însoțindu-l de-a lungul povestirilor sale, luni 23-mai-2016, îl vei înlocui cu propria-ți persoană și te vei transpune în locul lui! Vei fi el, pășind în Saigon, în Cần Thơ, pe insula Phú Quốc și mai departe alergând pe bicicletă prin imensul complex de temple ale Angkor-ului, sau prin capitala plină de tentații a Cambodgiei – Phnom Penh.

Călăuzit de dorința cunoașterii, incintat de tot ceea ce vede, de oamenii pe care îi întâlnește, mulțumit că a putut fi, pentru câteva momente, călătorul ce a pus piciorul în acele locuri minunate, Cătălin ne asigură nu numai că nu ne vom „pierde” prin aceste țări, ci din contra, ne vom (re)găsi dorința de a trăi și noi experiența interesantă a lui.

În jurnalul personal „Pierdut în Vietnam & Cambodgia” Cătălin descrie o fascinantă călătorie care va înflăcăra spiritele dornice de cunoaștere.

Contact rezervări: 0752 285 286
Parteneri media: Orasul Virbeste – RRC, RoEvents.ro, RomaniaPozitiva.ro, Filme-carti.ro, Bookblog.ro, Gratuitor.ro, LumeaMare.ro, JudyFlorescu, UrbanThings.ro, Anyplace.ro, Inoras.ro, OrasulM.eu, Urban.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.