Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TRIP TALK #7 – Singura in Valea Mortii. 3 luni in SUA | in focus: Manuela Boghian

0

Luni, 13 iulie 2015, orele 19.30 la Journey Pub (in Piata Romana, str. George Enescu nr. 25)

FB: https://www.facebook.com/events/1678898099008331/permalink/1681879178710223/
Afis Trip Talk Manuela Boghian

„Mi-am dorit o pauză de la viaţa mea aşa cum era. Aveam nevoie să respir un alt aer, să mă plimb prin locuri îndepărtate, să văd ceva nou şi să fac ceea ce îmi doream să fac, dar tot amînam – să scriu. Planul unei excursii în Statele Unite a pornit ca o idee, o frază aruncată într-un e-mail, peste care am clădit cu discuţii, planuri, căutări pe Google, economii şi o viză de turist. Aproape în fiecare zi mă gîndeam la itinerariu şi la toate lucrurile pe care voiam să le fac: să merg la Marele Canion, să înot în Oceanul Pacific, să ascult jazz în New Orleans, să ajung pe autostrăzile alea pe care le-am văzut în filme, care se întind peste sute de kilometri de deşert. După aproape un an de pregătiri, am încărcat rucsacul împrumutat de la un prieten cu haine de vară şi mici cadouri şi am plecat către aeroport. Am lăsat Bucureştiul în urmă: oameni, blocuri, trafic – toate îmi deveneau străine.”

Sursa: http://dilemaveche.ro/sectiune/societate/articol/cum-am-ajuns-masina-serifului-california

Despre speaker: Manuela Boghian a studiat științe politice și antropologie culturală și în prezent lucrează ca editor pentru clinica britanică de tratare a dependenței Castle Craig. Este contributor pentru Dilema Veche, unde scrie despre femei, călătorii și sănătate mentală. Blogul ei personal (în engleza) este manuelaboghian.ro.

Despre călătorie: În septembrie 2014 și-a luat o toamnă concediu și a colindat de una singură Statele Unite, de la Oceanul Pacific la cel Atlantic, de la granița canadiană, la sudul deșertic. A fost inspirată să plece la drum de o despărțire, de cartea unui prieten și de prietena ei Bridget, care traversase Europa cu un an înainte.

Amanda Palmer ca inspirație: Către sfârșitul călătoriei, un venezuelean a condus-o spre Union Square, în New York. Acolo a participat la lansarea cărții lui Amanda Palmer, a cărei muzică o ascultase în lungile călătorii cu trenul prin SUA. Amanda vorbea despre cât de important este să știi cum să ceri și să primești, despre cum asta a conectat-o cu oamenii, despre cum dormea în casele străinilor în timpul turneelor. Experiențe prin care Manuela trecea chiar în acea perioadă.

Parteneri media: B24Fun, Metropotam.ro, Zeventel.wordpress.com, Ed4Lead, Bookuria.info, Filme-carti.ro, Dailytraveller.ro, Bookblog.ro, Literaturapetocuri.ro

Despre SERIA DE EVENIMENTE TRIP TALKS de la Journey Pub:
Trip Talks is not about travel tricks… it is about personal trips!
Aducem la Journey povești despre ce înseamnă CĂLĂTORIA VIEȚII! Trip Talks este o serie de evenimente lunare în care ne propunem să urmărim călătoria eroului pe drum, în arta culinară, în muzică, în medicină, în laborator, în scrisul de romane; ne propunem întâlniri care expun cu autenticitate și intensitate călătoria prin care unii dintre noi devin părinți, unii dintre noi trăiesc experiența îmbătrânirii, alții devin coregrafi sau reporteri de război; vom vorbi despre educație alternativă, idealiștii industriilor creative, lumea ONG și călătorii spirituale care te duc, în definitiv, clișeic dar adevărat, tot la a mânca, a te ruga și A IUBI.
Trip Talks a început cu experiența drumului parcurs pe glob pentru că e primul gând care îți apare în minte atunci când te gândești la CĂLĂTORIE! Dar viața e o continuă călătorie, în jurul unui sigur centru, TU!

Evenimente anterioare:
Trip Talks # 1 – https://www.facebook.com/events/1403222706641750/
Trip Talks #2 – https://www.facebook.com/events/855487244514599/
Trip Talks #3 – https://www.facebook.com/events/345374428998419/?ref=5
Trip Talks #4 – https://www.facebook.com/events/964156753603398/
Trip Talks #5 – https://www.facebook.com/events/1001113583253688/
Trip Talks #6 – https://www.facebook.com/events/381176805416841/

Rezervări eveniment: 0752 285 286

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.