Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TriKids Bucureşti 2014, o zi de sport şi voie bună pentru copii şi părinţi!

0

smartatletic vă invită sâmbătă, 1 noiembrie 2014, începând cu ora 10:00, la cea de a III-a ediţie TriKids Bucureşti. Evenimentul unic în România este dedicat copiilor cu vârste între 4 şi 14 ani şi presupune activităţi sportive precum alergarea şi mersul pe bicicletă. Competiţia se va desfăsura pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf“, unde copiii vor fi în maximă siguranţă şi vor beneficia de toata atenţia celor din jur, dar şi de o infrastructură excelentă.

Poster TriKids-2014

TriKids Bucureşti este singurul eveniment multisportiv din România. Obiectivul principal este promovarea sportului de masă în randul copiilor, prin activităţi ce le sunt dedicate.

<<Incheiem sezonul cu acest eveniment dedicat copiilor deoarece dorim ca munca noastră de peste an să fie încununată de bucuria şi energia copiilor. TriKids este evenimentul nostru de suflet şi reconfirmarea faptului că suntem pe drumul cel bun. Viziunea echipei SmartAtletic este că “sportul este pentru toată lumea”, mai ales pentru copii.>>, a declarat Vlad Stoica, preşedintele  Asociaţiei SmartAtletic.

Indiferent de vârstă şi pregătire sportivă, copiii se vor putea întrece în cadrul unei competiţii prietenoase şi îşi vor putea testa abilităţile sportive, în cadrul celor trei probe:

 1. cros
 2. duatlon
 3. family fun run

Probele sunt gândite în aşa fel încât copiii să poată participa la toate, la doua sau la una (cu starturi separate pe categorii de vârstă şi cu pauze între ele). Probele sunt uşoare şi accesibile şi se vor desfăşura în condiţii de maximă siguranţă.

La proba de cros, pot participa toţi copiii cu vârsta de 4-14 ani. Categoriile de vârsta şi distanţa de alergare la cros sunt:

 • 4-5 ani: 330 m
 • 6-8 ani: 660 m
 • 9-11 ani: 1 km
 • 12-14 ani: 1 km

Cea de a doua probă este duatlonul şi cuprinde alergare şi bicicletă cu distanţe diferite pentru fiecare categorie de vârstă:

 • 4-5 ani: 330m alergare, 500m  bicicletă,  330m alergare
 • 6-8 ani: 330m alergare, 1km  bicicletă,  330m alergare
 • 9-11 ani: 660m alergare, 1.5km bicicletă,  660m alergare
 • 12-14 ani: 1km alergare, 3km bicicletă,  1km alergare

Family fun run este o probă de familie. Este o categorie de concurs uşoară, plăcută, de îndemanare. Parinţii vor avea posibilitatea să facă echipă cu copiii şi vor alerga împreună între 660 de metri şi 1,3 km. În paralel cu ştafeta Family fun run, vor avea loc şi demonstraţii de rugby tag.

La start sunt asteptaţi peste 650 de copii cu vârste între 4 şi 14 ani, însoţiţi de membrii familiei.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe site-ul trichallenge.ro/trikids/.

Cu această ocazie, Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al Romaniei va fi prezent la eveniment ca susţinător al Asociaţiei Curtea Veche. Totodată, Alteţa Sa Regală va înmâna premiile celor mai rapizi participanți din categoria Family Fun Run.

Ne vor onora cu prezenţa şi Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi Adrian Nanulescu, preşedintele Federaţiei Române de Triatlon.

Trikids este un eveniment care se alatură cauzelor sociale susţinute de fundaţiile Chance for Life şi Asociaţia Curtea Veche. Printre famiile care fac fundraising pentru programul național de lectură „Cărţile copilăriei”, inițiat de Asociaţia Curtea Veche, este şi familia Eram. Toţi membrii familiei vor participa la concurs, în cadrul probei Family fun run.

Mai multe detalii gasiţi pe site-ul evenimentului: trichallenge.ro/trikids/ şi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/273335186124086/.

Partenerul principal al evenimentului este Primăria Sector 1 Bucureşti. Anul acesta TriKids Bucureşti se va desfăşura cu sprijinul partenerilor: Federaţia Română de Rugby, Federaţia Română de Triatlon, Orange, Skoda, Castrol, La Fantana, Felt, Regina Maria, Fundaţia Emag şi InfoCons.

Despre Clubul Sportiv  smartatletic

Clubul Sportiv smartatletic este o asociaţie cu structură polisportivă, afiliată Federaţiei Române de Ciclism & fondatoare a Federaţiei Române de Triatlon (aprilie 2012).

Misiunea clubului smartatletic este organizarea, dezvoltarea şi promovarea triatlonului, ciclismului (sâşosea, urban, MTB, cicloturism) şi a sporturilor înrudite ca elemente sportive de masă, tehnice şi educaţionale, promovând totodată spiritul civic şi de fair-play.

Pînă în acest moment, smartatletic a organizat peste 25 de evenimente sportive, printre care cele mai importante au avut profil de triatlon, maraton internaţional, fit camp, turneu de polo, corporate camp, semimaraton internaţional, maraton de nataţie, cros, festival de sport în aer liber. Mai multe detalii pe www.smartatletic.ro & www.facebook.com/smartatletic.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.