TRIALOG: pian la patru mâini, cor și orchestră de instrumente neconvenționale

1

TRIALOG

Conceptul  muzical TRIALOG este o combinație unică de: pian la patru mâini, cor și orchestră de instrumente neconvenționale, concept care  va fi prezentat in trei concerte:

  • 25 septembrie orele 17 in incinta curtii interioare a Muzeul National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr. 3, Bucuresti.

  • 10 octombrie orele  18:30 la sala de spectacole  ARCUB, din str. Batistei nr 14, Bucuresti.

  • 17 octombrie orele 18  in Aula Palatului Cantacuzino ( Muzeul G. Enescu), din Calea Victoriei nr 141 , Bucuresti.

Trialog2

 Protagonistii concertelor sunt :

–         Corul regal, dirijor Razvan Rados

–         Pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu

–         Mini orchestra de copii Klavier Art.

Proiectul cultural este finanțat de ARCUB  prin programul cultural București 555.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.