Trenul Orient Express ajunge azi la Bucuresti!

0

Cel mai vestit tren din Europa, trenul Orient Express, va opri in Gara de Nord luni, 3 septembrie, la ora 14:20 si pe 8 septembrie, la ora 14:00, anunta metropotam.ro

Orient Express parcurge parcurge o data pe an ruta Paris – Istanbul. Trenul este compus din vagoane selecte si luxoase, calatoriile fiind organizate de Venice Simplon Orient Express. Turul complet include urmatoarele statii: Paris – Viena – Budapesta – Sinaia – Bucuresti – Varna – Istanbul – Bucuresti – Sinaia – Budapesta – Viena – Venetia.

Afla mai multe despre aceasta ruta aici.

Sursa foto: aici.

PS: Vrei sa-l vezi? :.)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează