Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trei finanțări suplimentare în valoare totală de 30.000 LEI vor oferite, prin vot public, în programul Mobilizăm Excelența

0

Mobilizăm Excelența a ajuns la etapa finală, cea în care publicul are cuvântul decisiv în alocarea finanțărilor suplimentare. În perioada 15 februarie – 15 martie 2016 este deschisă votarea pentru cele trei extra-finanțări, fiecare în valoare de 10.000 lei. Acestea vor fi acordate proiectelor și bursierilor care au obținut cele mai multe voturi din partea susținătorilor. O persoană poate vota în fiecare zi câte un singur proiect sau bursier din fiecare categorie: design urban, eco-inovație și educație. Votul este deschis oricui, accesând site-ul programului http://mobilizamexcelenta.ro/voteaza/

Mobilizam_vot
Porsche România, cu ajutorul Fundației Comunitare București, a oferit deja în programul Mobilizăm Excelența finanțări în valoare totală de 366.000 lei. Proiectele și bursierii câștigători se înscriu acum în cursa pentru cele trei finanțări suplimentare. Iată mai jos lista celor pentru care puteți vota, precum și distribuția lor pe direcții strategice. Detalii complete sunt disponibile pe pagina programului Mobilizăm Excelența.

Design urban:

Stații self-service pentru reparat biciclete – Asociația HaicuBicla
La firul ierbii – grup de inițiativă format din reprezentanți ai NOD Makerspace, Calup și Wolfhouse Productions, cu sprijinul Institutului pentru Politici Publice (IPP)
Remorca de Cercetare şi Activare – Asociația BASAR

Eco-inovație:

Make(you)R(own)Space – Intrarea Violoncelului – Asociația D’Advent
Green Mogo – Grădina de pe acoperiș – Asociația Greenitiative
Excelență în educație:

Sport:

Maria Lavinia Burcea, atletism
Fatima Ingrid Amartha Keita, tenis de câmp
David Popovici, natație
Ioana-Rebecca Neagu, înot/triatlon
Mihaela Lorena Mărculescu, tenis de câmp
Aurel Alexandru Bamboi, karate
Cristian Râpă, escaladă sportivă
David Ștefan Statie, scrimă
Ramona Andreea Voicu, patinaj pe gheață
Andrei Enache, natație

Artă:

Marian Cristian Șușu, balet clasic
Elena Sofia Sitaru-Onofrei, balet/dans contemporan
Nil Mladin, muzică clasică – pian
Leon Mladin, muzică clasică – vioară
Fiecare dintre proiectele și bursierii câștigători ai finanțărilor inițiale au dat dovadă de excelență în domeniile pe care le practică. Juriile le-au recunoscut valoarea, acum este rândul publicului să-și aleagă preferatul. Extra-finanțările de 10.000 lei le vor permite să-și ducă proiectul sau visul un pas mai departe.

Despre Mobilizăm Excelența

Mobilizăm Excelența este un program creat de Porsche România și dezvoltat împreună cu Fundația Comunitară București. Programul este în acord cu valorile și principiile Porsche România – excelență în inovație și design – urmând să fie transferate comunităților locale, prin susținerea financiară acordată proiectelor și promovarea oamenilor cu aceleași valori și principii. Gândit ca o formă de investiție pe termen lung în comunitate, Mobilizăm Excelența este un program dezvoltat pe trei direcții strategice: Design urban, Eco-inovație și Excelență în educație.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.