Transformare radicală a unui ONG: o nouă imagine și o nouă perspectivă în cadrul Co:lab 24, o sesiune de lucru maraton, de 24 de ore

1

Pentru prima oară în România, în doar 24 de ore, un ONG va trece printr-o transformare radicală și i se va dărui o nouă imagine și o nouă perspectivă. Toate acestea se întâmplă pe 28 martie 2015, la Impact Hub Bucharest, în cadrul Co:lab 24, o sesiune de lucru maraton, de 24 de ore, organizată de eliberare Design, o agenție de design non-profit. Printre serviciile oferite gratuit în cadrul Co:lab 24 se număra: branding, website, conținut social media, strategie de fundraising, strategie de comunicare și multe altele.

Co:lab 24 va fi un catalizator pentru binele făcut de alții și va duce binele mai departe, ajutând ONG-ul beneficiar să își spună povestea. Acest lucru va duce la creșterea finanțării, a numărului de voluntari și a impactului social. ONG-urile care doresc să participe la Co:lab 24 au timp să se înscrie până pe 7 martie la adresa http://www.colab24.ro/ong/.

CoLab24_Shareable_Graphic_#3

În cadrul sesiunii de lucru maraton își vor uni forțele persoane cu experiență în mai multe domenii: design, programare, comunicare, relații publice. Co:lab 24 încurajează ideea de colaborare și implicare în comunitate, prin urmare toți cei care doresc să contribuie cu talent și creativitate pot aplica până pe 20 martie la http://www.colab24.ro/colaborator/.

Principalii parteneri ai proiectului sunt Bridging the GapPositive Projects și Zephyr Group.

CoLab24_Picture_for_Media

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Co:Lab24 Spring 2015 | eLiberare Design

Comentează