Transformare radicală a unui ONG: o nouă imagine și o nouă perspectivă în cadrul Co:lab 24, o sesiune de lucru maraton, de 24 de ore

1

Pentru prima oară în România, în doar 24 de ore, un ONG va trece printr-o transformare radicală și i se va dărui o nouă imagine și o nouă perspectivă. Toate acestea se întâmplă pe 28 martie 2015, la Impact Hub Bucharest, în cadrul Co:lab 24, o sesiune de lucru maraton, de 24 de ore, organizată de eliberare Design, o agenție de design non-profit. Printre serviciile oferite gratuit în cadrul Co:lab 24 se număra: branding, website, conținut social media, strategie de fundraising, strategie de comunicare și multe altele.

Co:lab 24 va fi un catalizator pentru binele făcut de alții și va duce binele mai departe, ajutând ONG-ul beneficiar să își spună povestea. Acest lucru va duce la creșterea finanțării, a numărului de voluntari și a impactului social. ONG-urile care doresc să participe la Co:lab 24 au timp să se înscrie până pe 7 martie la adresa http://www.colab24.ro/ong/.

CoLab24_Shareable_Graphic_#3

În cadrul sesiunii de lucru maraton își vor uni forțele persoane cu experiență în mai multe domenii: design, programare, comunicare, relații publice. Co:lab 24 încurajează ideea de colaborare și implicare în comunitate, prin urmare toți cei care doresc să contribuie cu talent și creativitate pot aplica până pe 20 martie la http://www.colab24.ro/colaborator/.

Principalii parteneri ai proiectului sunt Bridging the GapPositive Projects și Zephyr Group.

CoLab24_Picture_for_Media

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Co:Lab24 Spring 2015 | eLiberare Design

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.