Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Transcendis, un eveniment de referință în domeniul autocunoașterii și evoluției personale

0

În 22 Martie 2020 are loc Transcendis, un eveniment de referință în domeniul autocunoașterii și evoluției personale. Acesta va avea loc în București și este o oportunitate de a învăta de la oameni care și-au dedicat viața înțelegerii designului ființei umane.

Transcendis este despre a învăța să ne bucurăm de viață și să ne relaxăm stările angoasante suprastimulate de unele mediile în care ne învârtim.

Această conferință își propune să mute centrul de atenție din exterior în interior. Incursiunea în psihicul nostru este poate fi o aventură plină de mister, surprize, și povești cu final neașteptat.

Cei 3 speakeri anunțați: Matei Georgescu, Andrea Filip și Horia Țurcanu, aduc perspective practice în întelegerea psihicului uman, a mecanismelor emoționale si reprogramarea subconștientului.

Sesiunile vor fi presărate cu exerciții practice, meditatii si introspecții, ale căror rol este de a transcende propriile limitări sau tipare limitative pentru revelarea unei experiențe de a fi cât mai pozitivă si creativă.

Mai multe detalii găsiți pe website-ul evenimentului www.transcendis.ro și pe pagina de Facebook.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.