Tramvaie moderne fabricate la Bucuresti

0

RATB, ASTRA VAGOANE Arad si SIEMENS au decis incheierea unui parteneriat pentru fabricarea de tramvaie cu podea joasa, complet coborata, acord cadru ce va fi intarit de catre municipalitate si consiliul general.

Proiectul vizeaza amenajarea spatiilor de la Uzina de Reparatii Atelierele Centrale, retehnologizarea liniei de productie tramvaie, proiectarea prototipului, constructia seriei 0, productia de serie, asigurarea serviciilor de intretinere si mentenanta, astfel incat URAC sa se alinieze standardelor necesare sustinerii unui proiect de o asemenea anvergura.

In cadrul acestui parteneriat, RATB participa cu spatiile de productie, utilitatile si forta de munca, in timp ce ASTRA VAGOANE Arad, detinatoarea licentei Siemens si a documentatiei necesare, contribuie cu investitii in amenajarea spatiilor si retehnologizarea liniei de productie tramvaie din cadrul Uzinei de Reparatii Atelierele Centrale din RATB, utilizand in acest demers know-how-ul acumulat in domeniul constructiei de vehicule.

‘Voi transforma URAC intr-un spatiu de productie modern, eficient, capabil de a realiza proiecte performante si competitive. In cadrul acestei colaborari, vom fabrica cel putin 300 de unitati, vehicule cu adresabilitate extinsa tuturor categoriilor de calatori, indiferent de varsta si mobilitate’, a declarat Adrian Criţ, Directorul General RATB.

Sursa:  site-ul oficial RATB.

PS: Multumim Ion pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.