Tramvaie moderne fabricate la Bucuresti

0

RATB, ASTRA VAGOANE Arad si SIEMENS au decis incheierea unui parteneriat pentru fabricarea de tramvaie cu podea joasa, complet coborata, acord cadru ce va fi intarit de catre municipalitate si consiliul general.

Proiectul vizeaza amenajarea spatiilor de la Uzina de Reparatii Atelierele Centrale, retehnologizarea liniei de productie tramvaie, proiectarea prototipului, constructia seriei 0, productia de serie, asigurarea serviciilor de intretinere si mentenanta, astfel incat URAC sa se alinieze standardelor necesare sustinerii unui proiect de o asemenea anvergura.

In cadrul acestui parteneriat, RATB participa cu spatiile de productie, utilitatile si forta de munca, in timp ce ASTRA VAGOANE Arad, detinatoarea licentei Siemens si a documentatiei necesare, contribuie cu investitii in amenajarea spatiilor si retehnologizarea liniei de productie tramvaie din cadrul Uzinei de Reparatii Atelierele Centrale din RATB, utilizand in acest demers know-how-ul acumulat in domeniul constructiei de vehicule.

‘Voi transforma URAC intr-un spatiu de productie modern, eficient, capabil de a realiza proiecte performante si competitive. In cadrul acestei colaborari, vom fabrica cel putin 300 de unitati, vehicule cu adresabilitate extinsa tuturor categoriilor de calatori, indiferent de varsta si mobilitate’, a declarat Adrian Criţ, Directorul General RATB.

Sursa:  site-ul oficial RATB.

PS: Multumim Ion pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează