TRAINING VISION BOARD Alege, decide, planifică și vizualizează noul AN!, 7 ianuarie 2016

0

Care sunt planurile tale pentru 2016? Sunt aceleași cu cele din 2015? Ce vrei să continui, să oprești sau să începi în noul an? Așadar, întrebarea este… Ce e important pentru tine în anul 2016?

cropped-cropped-10013962_488153091284750_645559191_n1

Începutul fiecărui an este un moment în care oamenii se concentrează în mod natural pe un nou start, prioritizează, stabilesc obiective și își fac un plan de acțiune pentru a obține ceea ce își doresc cel mai mult.

Îți propunem să îți faci planul și „vision board-ul” profesional pentru anul 2016 într-un program simplu, util și distractiv alături de alți traineri, facilitatori și coachi.

La finalul programului pleci cu:

Un bilanț real al rezultatelor, nereușitelor și lecțiilor învățate în 2015
Un plan de acțiune măsurabil pentru 2016
Un “vision board” care conține obiectivele tale în imagini
Experiențe noi, opinii, descoperi puncte de vedere diferite
Starea în care ți se va părea ușor și amuzant să îți duci la bun sfârșit planul

Programul întâlnirii de practică:
6.30 pm – 6.45 pm Bun venit, cunoastere & (re)conectare
6.45 pm – 9.15 pm Vision Board

Detalii si inscrieri pe http://training-cafe.ro

Gazda întâlnirii este Anda Șuta, Coach acreditat de către Federația Internațională de Coaching (ICF) și membru Training Café.

Anda Suta

În prezent Anda Șuta acompaniază persoanele care iși doresc să isi atinga propriul potential, să evolueze profesional și să dezvolte relații sănătoase. Este antreprenor și Coach al companiei de coaching și dezvoltare personală You are more și de asemenea activează ca și Coach intern în BRD Groupe Societe Generale.

Anda este Coach colaborator Profiles International acreditat de către catre Federația Internațională de Coaching. Formarile ei în coaching sunt în zona abordării sistemice (Metasysteme – Alain Cardon), coaching de echipa sistemic (AoEC) și NLP (Mindmaster) cât și cu ajutorul tehnicii Espere, instrumentelor Enneagrama, Profiles si BYY. La acestea au contribuit numeroase formări din domeniul analizei tranzacționale și a psihologiei pozitive.

În ultimii ani și-a dedicat atenția, studiind si practicând coaching pe aspecte legate de descoperirea potențialului personal și profesional, dezvoltarea abilităților manageriale, gestionarea relațiilor conflictuale sau a mediilor toxice, creșterea încrederii și automotivare, consolidarea relației cu propria persoană, schimbarea obiceiurilor în relații, inteligența emotională, flexibilitate, redescoperirea pasiunilor si a talentelor.

Anda-Suta-300x158
Anda impreuna cu alti colaboratori in prezent isi dedica atentia programelor de coaching individual si de echipa in companii dar si programelor de coaching si dezvoltare personala open:

Re-invention room – Ce caut eu in viata mea profesionala? – http://www.re-inventionroom.com/
Vision Board 2016 – Alege, decide si vizualizeaza noul An! – http://www.youaremore.ro/visionboard/
Consolideaza-ti increderea in fortele proprii – http://www.youaremore.ro/creste-increderea/

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.