Training GRATUIT pe tema teatrului de improvizatie, A.R.T. Fusion

1

Asociatiei A.R.T. Fusion ii face o deosebita placere sa anunte tuturor celor care au luat deja contact cu activitatile noastre, urmatoarea oportunitate:

In perioada 7-8 noiembrie va avea loc trainingul GRATUIT pe tema Teatrului Forum deschis tuturor colaboratorilor si beneficiarilor nostri.

frameart-copiaV-a tentat vreodata sa jucati intr-o piesa de teatru? Ca locuitori ai Bucurestiului, vi s-a intamplat sa va uitati in jur si sa va ganditi ca ati vrea sa schimbati ceva in orasul sau in cartierul in care locuiti? Stiati ca nu trebuie sa fii actor profesionist pentru a readuce realitatea pe scena?

A.R.T. Fusion va ofera acum ocazia de a incerca experienta teatrului de improvizatie in zilele de 7-8 noiembrie (orele 10.00-18.00) si de a afla cum va puteti exprima ideile despre dezvoltare urbana intr-un mod interactiv!

Ce aveti de facut?

1. Ganditi-va la ce aspecte vreti sa schimbati la orasul vostru si haideti alaturi de noi sa le punem in scena

2. Fiti pregatiti sa cunoasteti oameni noi, sa intrati in lumea teatrului de improvizatie si sa invatati Teatru Forum de la o echipa de traineri cu o experienta considerabila in domeniu!

3. Scrieti-ne pana miercuri, 4 noiembrie, la adresa art_fusion_romania@yahoo.com,  motivatia de a lua parte la acest curs gratuit, si lasati-ne datele de contact (nume, varsta, nr de telefon si email)

4. Asteptati sa fiti contactati de noi si pregatiti-va sa invatati o metoda artistica de interventie sociala practicata peste tot in lume, in Europa, America, Africa si Asia!

Mai mult, daca va place metoda si doriti s-o puneti in practica, dupa training va oferim ocazia de a continua sa invatati Teatru Forum alaturi de A.R.T. Fusion, construind piese pe tema dezvoltarii urbane si punandu-le in scena in fata publicului bucurestean!

Acesta este un call rezervat persoanelor care au luat deja contact sau doresc sa inteleaga mai multe despre activitatile Asociatiei A.R.T. Fusion! Echipa noastra va multumeste cu aceasta ocazie pentru implicarea dvs si pentru sustinerea cauzelor asociatiei!

Cu drag,
Echipa A.R.T. Fusion

www.artfusion.ro
www.teatruforum.ro
www.artitudinefestival.blogspot.com

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.