Training de management cultural si artistic in artele vizuale contemporane

0

-pentru studenti si masteranzi la facultatile de Arta / Istoria Artei din Bucuresti-

Vrei sa afli si sa aplici cele mai importante informatii despre instrumentele si modalitatile de a lucra pe piata de arta vizuala din Romania?

Vrei sa stii ce meserie ti se potriveste: artist, curator / comisar de expozitie, dealer de arta, galerist, manager / operator cultural?

Aplica pana pe 20 aprilie 2012 cu biografie artistica si scrisoare de intentie la maia at asociatia-maia.ro.

Detalii despre proiect aici.

Cursurile se desfasoara in lunile mai-iulie 2012, 14 cursuri, durata curs: doua ore.

Proiectul este finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Parteneri strategici: Asociatia Maia, Modernism.ro

Parteneri de continut: Uniunea Artistilor Plastici, Galeriile Artmark, Anaid Art Gallery, Atelier 030202, Victoria Art Center, Galeria Luchian 12, IRSCA Education, Atelier Francisc Chiuariu

Parteneri: Liga Studentilor Romani in Strainatate (LSRS), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP)

————————————————————————————————————————————

Proiectul de curs „Management cultural in artele vizuale” este dedicat studentilor si masteranzilor la facultati de arta si istoria artei din Bucuresti, in vederea „imputernicirii” (empowerment) acestora pentru o insertie naturala si profesionista pe piata de munca specifica din Romania.

Obiectivul general al proiectului este de a consolida cunostintele, competentele si abilitatile dobandite de tineri studenti/masteranzi in sistemul de invatamant superior de arta printr-o oferta de cursuri non-formale aplicate, care sa le sporeasca sansele de sa se angajeze pe piata muncii si / sau sa dezvolte o afacere proprie.

www.asociatia-maia.ro/programe/management-cultural

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează