Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training de management cultural si artistic in artele vizuale contemporane

0

-pentru studenti si masteranzi la facultatile de Arta / Istoria Artei din Bucuresti-

Vrei sa afli si sa aplici cele mai importante informatii despre instrumentele si modalitatile de a lucra pe piata de arta vizuala din Romania?

Vrei sa stii ce meserie ti se potriveste: artist, curator / comisar de expozitie, dealer de arta, galerist, manager / operator cultural?

Aplica pana pe 20 aprilie 2012 cu biografie artistica si scrisoare de intentie la maia at asociatia-maia.ro.

Detalii despre proiect aici.

Cursurile se desfasoara in lunile mai-iulie 2012, 14 cursuri, durata curs: doua ore.

Proiectul este finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Parteneri strategici: Asociatia Maia, Modernism.ro

Parteneri de continut: Uniunea Artistilor Plastici, Galeriile Artmark, Anaid Art Gallery, Atelier 030202, Victoria Art Center, Galeria Luchian 12, IRSCA Education, Atelier Francisc Chiuariu

Parteneri: Liga Studentilor Romani in Strainatate (LSRS), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP)

————————————————————————————————————————————

Proiectul de curs „Management cultural in artele vizuale” este dedicat studentilor si masteranzilor la facultati de arta si istoria artei din Bucuresti, in vederea „imputernicirii” (empowerment) acestora pentru o insertie naturala si profesionista pe piata de munca specifica din Romania.

Obiectivul general al proiectului este de a consolida cunostintele, competentele si abilitatile dobandite de tineri studenti/masteranzi in sistemul de invatamant superior de arta printr-o oferta de cursuri non-formale aplicate, care sa le sporeasca sansele de sa se angajeze pe piata muncii si / sau sa dezvolte o afacere proprie.

www.asociatia-maia.ro/programe/management-cultural

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.