Training Café meets Teachers Café, vineri, 28 septembrie 2012 la Ziua Educatiei Nonformale

0

In septembrie nonformalul iese in strada! Sau vine in scoala, in firma sau la muzeu … sau in oricare alt loc pe care ti-l imaginezi educativ!

28 – 29 septembrie 2012, doua zile ca oricare altele sau…O ZI CAT DOUA in care va propunem sa promovam impreuna educatia nonformala! La…ZIUA EDUCATIEI NONFORMALE!

Training Café meets Teachers Café, vineri, 28 septembrie 2012 @ Ziua Educatiei Nonformale   

Training Café meets Teachers Café este o invitatie la explorarea metodelor nonformale experimentate de trainerii membri ai comunitatii de practica Training Café, inclusiv in cadru formal. Intentia intalnirii este conectarea cadrelor didactice interesate de utilizarea metodelor nonformale cu traineri, sa ne imprietenim si sa conversam relaxat despre experientele fiecarui participant in acest domeniu.

Intalnirea are loc vineri 28 septembrie 2012, 18:00-20:00, la sediul IRT (Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Sc. 1, Et. 6, Apt. 23 www.irt.ro/ro/organizatie/contacteaza-irt

Obiectivul activitatii tine de conectarea traineri – cadre didactice, de explorat metode non-formale, de discutat si impartasit despre metodele non-formale utile si utilizate in scoala/liceu/universitate.

Cadrele didactice si educatorii dornici de networking si schimb de experienta cu membrii Trainers Café referitor la metodele educatiei nonformale si cum pot fi ele adaptate pentru educatia formala.

Persoanele interesate sa participe, sunt invitate sa confirme la www.surveymonkey.com pentru a ajuta organizatorii intalnirii sa fie gazde bune 😉

Mai multe evenimente din cadrul Zilei Educatiei Nonformale 2012 la www.nonformalii.ro/evenimente

 

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.