Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Training Cafe: Întrebări puternice pentru training și facilitare, marți 19 aprilie 2016

0

Cred ca intrebarile bune au schimbat lumea; au dinamizat-o si au miscat-o inspre inainte, inspre ceea ce ne aduce mai aproape de noi insine, de intentiile si nevoile noastre. Din observatiile de training, facilitare si, in ultimul timp si coaching, a devenit din ce in ce mai clar pentru mine ca intrebarile bune sunt cele care ma aduc mai aproape de crearea a ceea ce, la final, participantii vor considera a fi o experienta relevanta pentru ei. Intrebarile pe care mi le adresez inca din faza de pregatire, pe care le adresez sponsorilor in faza identificarii de nevoi, pana la cele din timpul sesiunii propriu-zise si cele care vor face legatura cu ce se va intampla dupa sesiune, sunt cele pe care va invit sa le exploram impreuna marti seara, 19 aprilie.

unnamed

Exista atat de multe resurse in noi, deci implicit in participanti, care isi asteapta doar intrebarile potrivite pentru a iesi la iveala, astfel incat procesul de training sau facilitare devine mult mai simplu si valoros in acelasi timp.

Tipuri de intrebari, modul de constuctie a intrebarilor si folosirea lor in diferite momente ale procesului de training sau facilitare constituie subiectele pe care va invit sa le abordam impreuna.

Sunteti pregatiti? 🙂

Va astept cu drag si curiozitate,

Alina
training cafe logo 2016

Gazdă Alina Drăgan

Sunt un explorator al vietii.

Ca profesie, am ales sa ma specializez in training si dezvoltare organizationala. De-a lungul timpului mi-am imbogatit cunostintele si experienta facand lucruri practice, de la crearea si sustinerea cursurilor de formare, pana la proiectarea şi realizarea de centre de evaluare, consultanta privind resursele umane, studii de leadership, infiintarea si dezvoltarea departamentelor de HR.

Cred foarte mult in explorarea constienta a lectiilor vietii si, la un nivel foarte practic, sunt interesata sa contribui la crearea unor spatii de invatare si practica, in care oamenii sa devina constienti de resursele lor interioare si exterioare, astfel incat sa traiasca cu pasiune si sa straluceasca.

In cadrul programelor pe care le sustin, ii provoc pe participanti sa devina constienti atat de punctele forte cat si convingerile lor limitative, sa isi schimbe perspectivele, daca este cazul, cu unele care presupun o abordare mai sanatoasa si ecologica a relatiilor umane, a mediului de business si a vietii.

Programul întâlnirii:

18.30-18.45 Sosire, (re)conectare, cafeaua sau ceaiul de bun-venit

18.45-21.15 Întrebări puternice pentru training și facilitare

Confirmari de participare aici .

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.