Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

[Training Café] Design experiențe de învățare cu grupuri, miercuri 8 Februarie 2017

0

La începutul oricărui design de experiențe de învățare cu grupuri vin spre noi foarte multe informații care au nevoie să fie integrate armonios în viitorul design: obiective de învățare, timp, metode de învățare/facilitare/găzduire, mărimea grupului, logistică, nevoile și așteptările grupului, nevoile și așteptările organizației, structură, agendă, conținut, co-livrare sau co-facilitare, sală, buget, materiale suport, comunicarea cu grupul, înscrieri, manual, resurse, și altele.

training cafe logo 2016

Procesul de design ia toate aceste elemente și le așează la un loc integrat, astfel încât experiența respectivă să fie o experiență relevantă și armonioasă pentru grupul respectiv, indiferent că este vorba de un training clasic, o conferință, un atelier, o întâlnire de grup de practică, o lecție în educația formală, un curs online sau un alt tip de experiență de învățare.

Vă invit miercuri 8 februarie, de la 18.30, să explorăm câteva modele de design și mai ales să lucrăm un proces de design pentru o experiență de învățare pe care o pregătiți pentru unul din grupurile cu care lucrați.

Pentru că experiențele pe care le dezvoltați în acest moment sau pe care intenționați să le dezvoltați în viitorul apropiat pot fi foarte diferite, vă invit să co-creăm această seară de învățare și practică investind câteva minute pentru a răspunde la câteva întrebări pe care le vei primi după înscriere, pe adresa de email cu care faci înscrierea.

 

Programul întâlnirii:

  • 18:30-18.45 Sosire, (re)conectare, cafeaua sau ceaiul de bun-venit

  • 18.45-19.45 Design de experiențe de învățare: modele, formate, elemente comune în toate formatele, cu accent pe formatele selectate de grup

  • 19.45-20.00 Pauză

  • 20.00-21.15 Lucru practic individual și în grup pentru designul unei experiențe de învățare pe care o dezvoltați în acest moment sau pe care intenționezi să o dezvoltați în viitorul apropiat.

Detalii si confirmari http://training-cafe.ro/events/design-experiente-de-invatare-cu-grupuri-8-februarie-2017/

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.