Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

[Training Café] Branding personal pentru traineri, facilitatori și coachi, marți 20 iunie 2017

0
 • Ce reflectă brand-ul tău personal?

 • Ce ţi-ai dori să spună participanții la cursurile tale sau clienții tăi de coaching despre tine?

 • Cum ar arăta lumea fără ce aduci tu prin ceea ce faci?

 • Câtă coerenţă există între promisiunea brand-ului tău personal, identitatea verbală, cea vizuală şi experienţa participanților sau a clienților?

 • Cum arată descrierea ta într-un paragraf?

20 iunie 2017, 18.30-21.15, Training Café

Iată câteva dintre întrebările la care vă propunem să ne găsim răspunsuri împreună pe 20 iunie la ora 18.30, într-o sesiune interactivă facilitată de Daniela Pavlovici. Vă invităm să explorăm dimensiunile unui brand de trainer/facilitator/coach şi să facem un prim pas către un plan de dezvoltare potrivit fiecăruia.

Gazda temei este Daniela Pavlovici

Daniela are peste 18 ani de experienţă în comunicare, marketing, consultanţă şi training, dobândită în companii multinaţionale, organizaţii internaţionale şi ONG-uri, în România şi în străinătate. Pe lângă experiența în branding, Daniela este în ultimii ani trainer, facilitator și coach (solution-focussed coaching). Experienţa dobândită de ea de-a lungul anilor pe baza căreia a construit întâlnirea din 20 iunie cuprinde:

 • Definirea şi implementarea strategiei de brand, coordonarea dezvoltării şi implementării identităţii de brand pentru firme de avocatură şi servicii profesionale, inclusiv dezvoltarea de materiale de prezentare tipărite si multi-media, website-uri, pagini în reţele de socializare
 • Dezvoltarea strategiei de comunicare a firmelor pentru diverse segmente de clienţi: antreprenori, multinaţionale, companii publice, inclusiv relaţii cu media, pregătire discursuri şi organizare de evenimente de nivel înalt
 • Training pe teme de comunicare, brand personal şi vânzări de servicii profesionale prin construirea şi consolidarea relaţiilor.
 • Coordonarea realizării de studii şi sondaje pe teme de actualitate
 • Planificarea şi implementarea de campanii de strângere de fonduri  şi de conştientizare
 • Coordonarea  propunerilor de ofertă pentru proiecte finanţate de  Uniunea Europeană, Banca Mondială, BERD

training cafe logo 2016

Programul întâlnirii:

18.30 – 18.45 Bun venit, cunoaștere & (re)conectare

18:45 – 21.15 Branding personal pentru traineri, facilitatori și coachi

Înscrieri aici http://training-cafe.ro/events/branding-personal-pentru-traineri-facilitatori-coachi-marti-20-iunie-2017/

Despre autor

avatar

Training Café este o comunitate de practică și învățare pentru traineri și facilitatori înființată în septembrie 2009 în București. În această perioadă am organizat peste 350 de evenimente de învățare, practică, celebrare sau pilotări de programe de training, la care au participat peste 1000 de traineri și facilitatori. Dacă ești în căutare de resurse de învățare, vrei să ai un spațiu în care să practici pentru a deveni mai bun sau vrei să cunoști alți traineri, ca membru al comunității beneficiezi de resurse și oportunități pentru dezvoltarea ta.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.