Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Train the Storytellers – un curs prin care iti dezvolti abilitatile de public speaking și storytelling

0

Toti comunicam, dar putini stabilim relatii. Iti doresti ca ceilalti sa inteleaga povestea ta si a afacerii tale si sa colaboreze cu tine pentru ca aveti in comun aceleasi valori si experiente?

In acest caz, te invitam la cursul deschis ‘’Train The Storytellers’’ in limba engleza, din 19 si 20 septembrie.

Train The Storytellers
Training-ul este organizat de Stai Sa-ti Povestesc si Vince Stevenson si este dedicat celor care vor sa isi dezvolte abilitatile de public speaking si sa foloseasca povestile personale pentru a stabili o conexiune mai puternica cu audienta. Povestile au puterea de a inspira si de a convinge, chiar daca publicul tau e format din colegi de serviciu, clienti actuali sau potentiali ori oameni in fata carora vorbesti pentru prima oara.

Iata 3 beneficii cheie ale acestui curs :
• iti pui in valoare povestile personale pentru a fi autentic si credibil in fata audientei
• dezvolti o relatie de incredere si deschidere cu cei care te asculta, bazata pe empatie
• iti construiesti o prezentare/poveste pentru care primesti feed-back si pe care o vei folosi ulterior, in plan personal sau profesional, in functie de nevoile tale

Ce inveti in cele 2 zile de curs :
1. Intelegi care sunt nevoile specifice ale publicului tau si cum iti poti construi prezentarea/povestea pentru a raspunde acestor nevoi
2. Alegi structura si tipul de poveste care iti pun cel mai bine in valoare mesajul si ideile pe care vrei sa le transmiti
3. Inveti sa recunosti si sa eviti erorile de comunicare verbala si non-verbala si sa te imprietenesti cu emotiile tale din timpul unui discurs. Dupa acest curs, vei dori sa vorbesti in public, cu prima ocazie.
Ted X Piraeus Storytelling

Cine sunt trainerii :
Alex Glod este trainer acreditat, Storyteller, co-fondator al Comunității de Storytelling și autor al cărții Be Who? Be Me!. Pe 9 Mai 2015, el a fost speaker la TEDx University of Piraeus.

Pentru mai multe informatii despre Alex, viziteaza: https://www.linkedin.com/in/alexglod

Vince Stevenson este un trainer de public speaking foarte apreciat in Marea Britanie, fondator al College of Public Speaking. Are o experienta de peste 15 ani si a lucrat cu organizatii din domeniul IT, financiar, juridic si politic.

Pentru mai multe informatii despre Vince, viziteaza: http://www.collegeofpublicspeaking.co.uk/about-us/vince-stevenson

Cum se va desfasura:

Cursul are 4 module, desfasurate pe 19 si 20 septembrie, la sediul Fundatiei Romanian Business Leaders.

Vei lucra cu Alex pentru aspecte legate de tipologia, structura si personajele povestilor tale. Vince va contribui cu aspecte legate de varietatea vocala, limbaj corporal si tehnici pentru controlul emotiilor. Exercitiile individuale vor fi completate de exercitii de grup, intr-un stil interactiv.

Inscrie-te acum, trimitand un e-mail la alexandra@stai-sa-ti-povestesc.com sau sunand la 0744 703 413. Locurile sunt limitate, fiind singurul curs din sesiunea de toamna organizat in limba engleza.

Taxa de participare: 113 euro, daca te inscrii pana pe 5 septembrie, 135 euro daca te inscrii dupa 5 septembrie

Reduceri:

• Pentru studenti si reprezentanti ai unui ONG, taxa de participare este de 90 euro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.