Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trăiesc din artă! Mit sau realitate?

0

‘Trăiesc din artă! Mit sau realitate?’, un eveniment aflat la prima ediție și care va avea susținerea unor speakeri reprezentativi din 5 segmente artistice diferite va avea loc în perioadă 22–26 februarie în spațiul Arcub.

Traiesc din Arta! Mit sau realitate_Cover

În prezent, există multe preconcepții despre ce înseamnă să fii artist. Dacă am aruncă o privire la opinia populară curentă, sectorul creativ pare un joc de noroc mereu în pierdere, în care destinul te condamnă la o viață singuratică și sărăcăcioasă. Cu toate stereotipurile care se vehiculează în ziua de azi, o carieră în domeniul artelor pleacă întotdeauna de la premiza nereușitei.

Astfel, ARTIVIST, împreună cu pictori, scriitori, graficieni, producători, fotografi și alți artiști contemporani care reușesc să ‘traiasca din arta’, vor să facă lucrurile mai clare și să dizolve miturile legate de viață și carieră artistică în cadrul evenimentului ‘Traiesc din artă! Mit sau realitate?’.
Alături de ei vom descoperi care sunt dificultățile cel mai frecvent întâlnite dar și cum se pot depăși. Vom afla diferite tips & tricks despre cum poți reuși într-o carieră artistică atunci când sorții(și apropiații) păr să-ți fie împotrivă. Vom dezbate împreună rolul artei în societatea de azi și cel mai important, ne vom inspiră din poveștile de succes ale artiștilor contemporani prezenți la eveniment.

Programul evenimentului:

LUNI: Trăiesc din Pictură: Ungureanu Ștefan și Claudiu Lazăr;
MARȚI: Trăiesc din Literatură: Iulian Tănase și Alexandru Voicescu;
MIERCURI: Trăiesc din Grafica: Robert Obert;
JOI: Trăiesc din Muzică: Bean, Aforic și Vali Umbră;
VINERI: Trăiesc din Fotografie: Vlad Eftenie și Bârnă Nemethi
**de luni până vineri de la 18:30

Cum îți dai seamă dacă evenimentul este pentru ține?

• Ești student la arte și încă nu ești convins dacă ar trebui faci o carieră în talentul tău;
• Ai un hobby de care ești obsedat și vrei aă îl transformi într-o afacere sustenabilă;
• Ești părinte și nu ești sigur dacă să-ți îndrumi copilul către domeniul artelor;
• Ești devorator de artă, însă nu-ți amintești când ai achiziționat ultima data o lucrare realizată de un artist român;
• Ești în departamentul de CSR al unei companii și vrei să dezvolți un proiect alături de un artist contemporan;
***dacă ai bifat una sau mai multe opțiuni, felicitări! ‘Traiesc din artă! Mit sau realitate?’este un MUST-ATTEND pentru ține!
Inscririle se fac pe www.artivist.ro, la secțiunea EVENIMENTE.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.