„Totul a inceput in metrou, in Bucuresti, dar s-a extins incredibil de mult”. Vino pe 12 decembrie 2010 sa vezi despre ce e vorba!

0

Adrian Ciubotaru (blog) a repus în mâinile multor oameni din ţara asta cartea prin Lecturi Urbane. Totul a început în metrou, în Bucureşti, dar s-a extins incredibil de mult. A convins statul să implementeze în parcuri locuri speciale de citit şi a reuşit să strâng cărţi de peste tot pentru a le dona oamenilor simpli.
***
Pe 12 decembrie, la ora 12 (adica 12.12 12:00), avem intalnire în Van Gogh Cafe  (Bucuresti, Str. Smârdan nr. 9) ca să aflăm poveştile din backstage a 4 idei nobile de la câţiva oameni nobili.
amdoar18ani.ro te invita la un poveste despre proiecte ambitioase care schimba in bine lumea din jurul nostru. 4 idei nobile de la 4 oameni curajosi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează