Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toţi cunoaştem pe cineva: Ghid practic pentru familii îndoliate

1

Ziua bună!

Cu venirea primăverii, fiecare dintre noi ne dăm seama, din nou, ce importanți suntem în viețile celor din jur. Atunci când acumulăm informații pentru a le da mai departe, atunci când le ascultăm grijile și visele fără a părea grăbiți, atunci când împreună facem eforturi ca viața să aibă mai multe momente de fericire decât de tristețe.

Prin aceste roluri importante, vă invităm să fiți alături de noi într-o zi specială, sâmbătă, 23 martie 2013, între orele 10.00-12.30, la Biblioteca „Marin Preda” din București, pe Str. Știrbei Vodă, nr 168!  E o zi în care puteți cunoaște echipa Asociației „Există viață după doliu!” din București și pe invitata noastră specială: Anda Mogoș, prima româncă autoare a unei cărți de tip „self-help” despre doliu. Cartea „Drum prin doliu” va fi disponibilă acolo printr-o donație între 10 – 40 ron (în funcție de posibilități) la fața locului (sume care vor merge spre ședințe de terapie pentru familii îndoliate).

doliu

Acest eveniment face parte din seria de întâlniri publice pe tema „Sănătatea familiei în perioada de doliu” și este singurul tip de eveniment unde cineva care a pierdut recent o persoană iubită găsește un spațiu prietenos și de încredere atât de necesar în perioada de reconstruire a vieții. Prima parte a întâlnirilor este mereu deschisă publicului larg. Vom prezenta serviciile Asociației „Există viață după doliu!”, vom bea un ceai cald ca între prieteni de-o viață, vor fi sesiuni de terapie de grup prin lectură, cu Livia Căciuloiu și Alex Căciuloiu (psihoterapeuți).

Mai multe detalii sunt aici: http://www.existaviatadupadoliu.ro/2013/03/intalnire-drum-prin-doliu-bucuresti-23-martie-2013

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

  1. avatar

    Multumim mult, Andra!
    E foarte important ca oamenii sa afle despre serviciile noi disponibile acum si in Bucuresti, tuturor familiilor care au nevoie de un ajutor in perioadele grele!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.