Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Torţa Olimpică s-a adjudecat pentru 15,000 de Euro la Balul Edelweiss

0
Torţa Olimpică s-a adjudecat pentru 15,000 de Euro la Balul Edelweiss
Peste 300 de invitaţi au participat aseară la a 12 ediţie a Balului Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranţei. Balul Caritabil a avut ca tematică fabuloșii ani 1920 şi a pregătit pentru audienţă momente inedite şi numeroase surprize reprezentând tumultoşii ani 20’.Balul este organizat de HOSPICE Casa Speranţei cu scopul de a strânge fonduri pentru susţinerea serviciilor gratuite de îngrijire a copiilor şi adulţilor cu boli incurabile şi pentru un proiect special, contruirea unui centru HOSPICE de Îngrijire Paliativă în Bucureşti care va oferii îngrijire paliativă gratuită pacienţilor cu boli incurabile.

Anul acesta gazdele evenimentului, celebrii Cabral și Andreea Ibacka, au fost însoțiți de invitaţi de marcă precum Printesa Marina Sturdza, E.S. Dl. Martin Harris, Ambasadorul Marii Britanii, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Jojo, Ilinca Vandici, Melania Medeleanu, Andreea Raducan precum și alte  personalități și invitați surpriză din ţara și din străinătate.

Organizatorii și producătorul Maria Andrei au pregătit pentru această ediţie câteva pachete de licitație unicat și imposibil de obtinut contra-cost. Unul dintre obiectele unicat, licitat la bal, a fost o torţă olimpică originală de la Jocurile Olimpice din Londra, purtată de dl. Frantisek Vlk. Torța este cu adevărat unică, doar un număr limitat de astfel de torțe fiind create pentru jocurilor olimpice de la Londra şi s-a adjudecat pentru suma de 15.000 Euro.

Alături de torța olimpică s-au licitat bilete VIP la Grand Prix oferite de Vodafone, o cină pe Arcul de Triumf şi bilete cu acces la orice eveniment găzduit de pe National Arena pentru tot anul 2013 oferite de Primăria Capitalei, obiecte donate de vedete de la Hollywood, o bijuterie unica cu diamante oferită de celebra casă de bijuterii Sabion, precum și o vizită pe platourile de filmare și întâlnire cu celebrul regizor Terry Gilliam.

Balul Edelweiss a reusit sa strângă suma de 130,000 de Euro pentru construirea unui centru HOSPICE de Ingrijire Paliativa în Bucureşti care va oferii îngrijire paliativă gratuită pacienţilor cu boli incurabile.
Un moment special al serii va fi cel al cunoscutului magician Robert Tudor. O surpriză deosebită va fi de asemenea prezența Cvartetului Capriccio și a Big Band-ului Radio, condus de dl. Ionel Tudor.

Balul Caritabil Edelweiss este susținut de companii precum: Fundația Vodafone, Fundația HelpNet, Anchor Group, Kika, GlaxoSmithKline, Roquebrook, Fundația CMU Regina Maria, Raiffeisen, Saatchi and Saatchi, Volvo, Jack Daniels, Price WaterHouse Coopers, Bunzl, Papaya Advertising, Global Vision, Lowe and Partners, Allen  & Overy, ProTV, Radio Romania, Orchestra si Corul Radio, Casa Panciu, Dyson,  Floraria Amazon, European Drinks, Morgan la Dud, Finlandia, Danza Boutique, Act PR, Sabion si Danza Boutique.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.