Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tort pentru 1000 de persoane in Piata Universitatii

0

Duminica, 13 mai HOSPICE Casa Sperantei pregateste un eveniment special de multumire pentru miile de prieteni hospice care au donat 2 euro prin SMS la 859. Campania de SMS “Cumpara o caramida” strange fonduri pentru constructia unui nou Hospice in Bucuresti care va ingrijii gratuit copii si adulti cu boli incurabile si terminale.

In jur de o mie de persoane sunt asteptate de la ora 10.00 sa participe la acest eveniment. Fiecare ‘fondator hospice’ va primi cate o felie din tortul creat special pentru acest eveniment in forma cladirii noului hospice. De asemenea sunt pregatite activitati speciale pentru copii dar si pentru parintii care ii vor insoti.

‘Cumpara o Caramida’ este o campanie unica in Romania prin faptul ca doreste sa implice intr-un mod interactiv fiecare sustinator si prieten hospice care a donat 2 euro prin SMS la 859. Trimitand un SMS la 859, devii fondator al noului HOSPICE din Bucuresti si esti invitat automat la evenimentul de multumire din parcarea InterContinental din Piata Universitatii, intre orele 10.00 si 14.00.

‘Ne-am dorit mult sa le multumim individual miilor de prieteni care trimit un SMS la 859. Pentru noi, ei sunt fondatori de speranta si viata, oameni care au ales sa pretuiasca impreuna cu noi fiecare clipa de viata. De aceea sunt asteptati cu mult drag la acest eveniment unic. Pregatim pentru cei prezenti cateva surprize foarte placute, si de asemenea, vor avea ocazia sa o intalneasca la eveniment pe prietena noastra Dana Rogoz si pe alti invitati surpriza.’ – Alice Paterson, Director de Campanie, HOSPICE Casa Sperantei.

Dorim sa multumim partenerilor care ne sustin in acesta campanie: Fotograful Tau, Alex Matei – compozitorul Picuri de Rai, Trupa Jukebox, Vodafone, Pro TV, Spectacular, InterContinental, TipTop si COCOR Channel.

***

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.

Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa.

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.