Tort pentru 1000 de persoane in Piata Universitatii

0

Duminica, 13 mai HOSPICE Casa Sperantei pregateste un eveniment special de multumire pentru miile de prieteni hospice care au donat 2 euro prin SMS la 859. Campania de SMS “Cumpara o caramida” strange fonduri pentru constructia unui nou Hospice in Bucuresti care va ingrijii gratuit copii si adulti cu boli incurabile si terminale.

In jur de o mie de persoane sunt asteptate de la ora 10.00 sa participe la acest eveniment. Fiecare ‘fondator hospice’ va primi cate o felie din tortul creat special pentru acest eveniment in forma cladirii noului hospice. De asemenea sunt pregatite activitati speciale pentru copii dar si pentru parintii care ii vor insoti.

‘Cumpara o Caramida’ este o campanie unica in Romania prin faptul ca doreste sa implice intr-un mod interactiv fiecare sustinator si prieten hospice care a donat 2 euro prin SMS la 859. Trimitand un SMS la 859, devii fondator al noului HOSPICE din Bucuresti si esti invitat automat la evenimentul de multumire din parcarea InterContinental din Piata Universitatii, intre orele 10.00 si 14.00.

‘Ne-am dorit mult sa le multumim individual miilor de prieteni care trimit un SMS la 859. Pentru noi, ei sunt fondatori de speranta si viata, oameni care au ales sa pretuiasca impreuna cu noi fiecare clipa de viata. De aceea sunt asteptati cu mult drag la acest eveniment unic. Pregatim pentru cei prezenti cateva surprize foarte placute, si de asemenea, vor avea ocazia sa o intalneasca la eveniment pe prietena noastra Dana Rogoz si pe alti invitati surpriza.’ – Alice Paterson, Director de Campanie, HOSPICE Casa Sperantei.

Dorim sa multumim partenerilor care ne sustin in acesta campanie: Fotograful Tau, Alex Matei – compozitorul Picuri de Rai, Trupa Jukebox, Vodafone, Pro TV, Spectacular, InterContinental, TipTop si COCOR Channel.

***

HOSPICE Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa.

Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa.

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează